ΑΟ Λουτράκι


Πολύ δυνατά τεστ  περιλαμβάνει το πρόγραμμα  των φιλικών αναμετρήσεων των οράνιε στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο με την αναμέτρηση με την ομάδα Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών στο Θώδειο.  Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις  απέναντι σε ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι  οποίες αγωνίζονται στον  4ο όμιλο της κατηγορίας.

Η πρόβα τζενεράλε θα είναι το φιλικό με τον Αχαρναϊκό στο Θώδειο, μια εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του Πρωταθλήματος.

Την Πέμπτη 13/8 οι οράνιε θα ταξιδέψουν στη Ραφήνα για να αντιμετωπίσουν την τοπική Τριγλία (8η πέρσι στον 4ο όμιλο).

Την Τετάρτη 19/8 θα αντιμετωπίσουν στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς την τοπική ομάδα. Η Κηφισιά τερμάτισε  2η πέρσι στον 4ο όμιλο και είναι μια από τις τέσσερις δευτεραθλήτριες ομάδες της  Γ’ Εθνικής  που περιμένουν την απόφαση της ΕΠΟ για το αν θα προβιβαστούν στη Football League ή αν θα παραμείνουν στη Γ’ Εθνική.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, ότι οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες πέρσι στο ίδιο γήπεδο στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Την Κυριακή 23/8, οι οράνιε θα αντιμετωπίσουν στο Θώδειο τον Φωστήρα , ο οποίος υποβιβάστηκε πέρσι από τη Football League και θα κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την επάνοδο στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία.

Την Τετάρτη 26/8, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Α.Ε Ηρακλείου. Η αθηναϊκή ομάδα προβιβάστηκε φέτος στη Γ’ Εθνική μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αγ. Θεοδώρων

Τέλος, την Κυριακή 30/8 οι οράνιε θα υποδεχθούν τον Αχαρναϊκό (Football League) στο δυνατότερο τεστ του καλοκαιριού.

Ο προγραμματισμός των καλοκαιρινών φιλικών έχει γίνει πάνω στη βάση ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, όπως επίσημα έχει εξαγγείλει η ΕΠΟ. Τις τελευταίες μέρες επικρατεί μια έντονη φημολογία, ότι η Ομοσπονδία θα καθυστερήσει την έναρξη του Πρωταθλήματος για μια ή και δύο εβδομάδες.

Σε αυτή την περίπτωση είναι αυτονόητο ότι οι οράνιε θα επιδιώξουν να «κλείσουν» ένα ή και δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις 19/8, στην προγραμματισμένη κλήρωση του Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των φιλικών:

8/8   Α.Ο Λουτράκι - Κ20 Ατρόμητος Αθηνών 2-2 (Θώδειο Στάδιο)

13/8 Α.Ο Τριγλία Ραφήνας – Α.Ο Λουτράκι (Γήπεδο Ραφήνας)

19/8  Α.Ε Κηφισιά – Α.Ο Λουτράκι              (Ζηρίνειο Κηφισιάς)

23/8 Α.Ο Λουτράκι – Φωστήρας                (Θώδειο Στάδιο)

26/8 Α.Ο Λουτράκι – Α.Ε Ηρακλείου           (Γήπεδο Αγ. Θεοδώρων)

30/8 Α.Ο Λουτράκι – Αχαρναϊκός Π.Α.Ε       (Θώδειο Στάδιο)

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη