ΑΟ Λουτράκι


Σημαντική ευκαιρία να αναρριχηθούν ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία έχασαν σήμερα οι οράνιε αφού «κόλλησαν» στο 0-0 με την Α.Ε Ερμιονίδας στο Θώδειο.


Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί υψηλές δάφνες ποιότητας.  Οι οράνιε ανέβηκαν ψηλά για να πιέσουν από την αρχή του αγώνα, είχαν μια φλύαρη υπεροχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν τους χώρους, ισορρόπησαν το παιχνίδι και αναζήτησαν στις αντεπιθέσεις να επιτύχουν κάτι καλό. Η ομάδα μας είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες έμεναν ημιτελείς.


Οι οράνιε ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία. Ο Σιώκος έκανε την επίθεση, ανατράπηκε μερικά μέτρα έξω από την περιοχή με το Ζερβό στο πλεονέκτημα να βρίσκει τον Χατζηστάμου, ο οποίος λίγο έξω από τη γωνία της μικρής περιοχής σούταρε με τον Πονηρό να διώχνει με τα πόδια.


Στο 24ο λεπτό, ο Μιχαλάκης από πλάγια εκτέλεσε ένα φάουλ πάνω στο τείχος των αμυντικών, η μπάλα επέστρεψε πάλι στα πόδια του και από το γέμισμα μέσα στην περιοχή ο Νταμαρλής εκτός ισορροπίας έκανε από καλή θέση την κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.
Στο 32ο λεπτό, Ζερβός και Χρυσαφίδης συνεργάστηκανμέσα στην περιοχή  με το πλασέ του πρώτου να φεύγει λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκαριών του Πονηρού.
Στο 34ο λεπτό, ο Ζερβός κυνήγησεαπό πλάγια θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά, έκανε το γύρισμα προς τα έξω με τον επερχόμενο Χουστουλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής να σουτάρει στην κίνηση και τη μπάλα να φεύγει άουτ, λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πονηρού.
Στο 37ο λεπτό, η αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Μιχαλάκη, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα δοκιμάσει να σουτάρει υπό την πίεση του Χουστουλάκη. Η μπάλα θα κοντράρει στα πόδια του αμυντικού των οράνιε και θα καταλήξει αδύναμα στα χέρια του Διαμαντή.


Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό και περισσότερες φάσεις για τους οράνιε. Με το πέρασμα του χρόνου, όταν έγινε πλέον φανερό ότι η αναμέτρηση θα κρινόταν υπέρ αυτού που θα σημείωνε πρώτος γκολ, οι οράνιε ρίσκαραν, αλλά και οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στα καρέ τους αναζητώντας μια καλή αντεπίθεση που τους έφερνε κοντά σε ένα γκολ.


Στο 46ο λεπτό, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα τράβηγμα του Μαρίνη μέσα στην περιοχή στον Σιώκο που είχε πλάτη στο τέρμα εκείνη τη στιγμή.
Στο 49ο λεπτό, ο Σιώκος έβγαλε τον Χατζηστάμου στην κόντρα επίθεση με τον επιθετικό των οράνιε να κάνει μια κούρσα 20 μέτρων με τρεις αμυντικούς να τον καταδιώκουν και να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 59ο λεπτό, ο Αποστολάκης έκανε τη σέντρα με τον Μάγγο να δοκιμάζει χωρίς επιτυχία να πλασάρει με τακουνάκι τον Πονηρό που θα μπλοκάρει.
Στο 63ο λεπτό, μετά από σέντρα του Αποστολάκη και προσωρινή απομάκρυνση από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, ο Χατζηστάμου θα σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Πονηρό να αποκρούει εξαιρετικά με το ένα χέρι.


Η μεγάλη και …μοναδική στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 70ο λεπτό, χωρίς να είναι προϊόν κάποιας καλής συνεργασίας. Το βαθύ γέμισμα του Πονηρού προς την περιοχή των οράνιε, ο Τσώκος εκτός περιοχής στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι θα στείλει τη μπάλα προς τα καρέ του. Ο Στάικος θα βρεθεί στο σημείο του πέναλτι και υπό την πίεση του Μαυρέλη θα πλασάρει πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.


Στο 77ο λεπτό, ο Παπουτσής θα μπει από πλάγια με΄σα στη μεγάλη περιοχή και θα κάνει το παράλληλο γύρισμα με τον Κωβαίο εξ επαφής να προσπαθεί ανεπιτυχώς με κεφαλιά- ψαράκι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 81ο λεπτό, ο Πονηρός θα κάενι την απόκρουση του αγώνα. Ο Παπουτσής θα μπει από πλάγια μέσα στην περιοχή, θα κάνει το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι με τον Χρυσαφίδη να επιχειρεί στην κίνηση το γυριστό σουτ και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει.
Στο 83ο λεπτό, ο Πονηρός βγήκε πολύ μακριά από την εστία του για να σταματήσει την μετωπική αντεπίθεση των οράνιε, κάτι που επανέλαβε και στο 85ο λεπτό φτάνοντας στην πλάγια γραμμή για να σταματήσει την αντεπίθεση του Παπουτσή.
Στο 89ο όμιλο, ο Αποστολάκης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από έναν όμιλο παικτών που πήδηξαν για την κεφαλιά με τον Παπουτσή να προσπαθεί με προβολή να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά τον Πονηρό να μπλοκάρει.


Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Γκίτζιας χτύπησε από πίσω τον Χρυσαφίδη, ο οποίος ανταπέδωσε το χτύπημα με τους δύο ποδοσφαιριστές να αντικρίζουν την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

 

Γ' Εθνική Κατηγορία - 6η Αγωνιστική
Κυριακή 8/11/2015Θώδειο ΣτάδιοΘεατές: 500
Διαιτητής: Τσουκαλάς ΧαράλαμποςΒοηθοί: Μπατζιόπουλος Σπ., Λεοντακιανάκος Κων/νος
 
ΑΟ Λουτράκι0 - 0Α.Ε Ερμιονίδας
 
Αρχικές ενδεκάδες
Διαμαντής Πονηρός
Χουστουλάκης Τζιέρης
Παπαναστασίου Σαμαράς
Σιώκος Γκίτζιας
Μαυρέλης Μπιμπισίδης
Τσώκος  Νταμαρλής
Χατζηστάμου  Στάικος
Μάγγος Σκεντεράι
Χρυσαφίδης Τριμπόνιας
Ζερβός Μιχαλάκης
Αποστολάκης Μαρίνης
 
Αναπληρωματικοί
Νώτης Σχοινάς
Νικολάου Παναγιώτου
Πετρίδης  Πλαστουργός
Παναγιωτόπουλος Μουράτης
Σπανίδης Τριανταφύλλου
Παπουτσής Παλαιοπάνος
Κωβαίος Κολλάς
 
Αλλαγές
Χατζηστάμου -> Παπουτσής (65') Τριμπόνιας -> Κολλάς (64')
Ζερβός -> Κωβαίος (71') Στάικος -> Τριανταφύλλου (85')
 Μιχαλάκης-> Σχοινάς (92')
 
Κίτρινες κάρτες
Ζερβός (44') Πονηρός (22')
Σιώκος (72') Σαμαράς (35')
Παπουτσής (74') Γκίτζιας (42')
 Μιχαλάκης (62')
 
Κόκκινες κάρτες
Χρυσαφίδης (96') Γκίτζιας (96')
 


Διαμαντής
Παπαναστασίου
Τσώκος
Μαυρέλης
Χουστουλάκης
Αποστολάκης
Σιώκος
Ζερβός
Μάγγος
Χρυσαφίδης
Χατζηστάμου

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη