ΑΟ Λουτράκι


Σε διαρκή τηλεφωνική επικοινωνία με τα αποδυτήρια και τον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο κ. Μεσολόγγης καθόλη τη διάρκεια του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Κανάρη.

 

Ο τεχνικός των οράνιε μίλησε στους ποδοσφαιριστές και δούλεψε στην τακτική που θα ακολουθούσε η ομάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης και πολύ περισσότερο σε αυτή της Πέμπτης, πριν την αναχώρηση του για την Κέρκυρα.

Πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της Χίου υπήρξε μόνιμη τηλεφωνική σύνδεση με τον άμεσο συνεργάτη του, τον κ. Δημήτρη Καραμανώφ, αλλά και τον γενικό αρχηγό κ. Σπανίδη, οι οποίοι του μετέφεραν λεπτό προς λεπτό την εικόνα του παιχνιδιού. Κάτι σχεδόν σαν ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση της αναμέτρησης.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μεσολόγγη έδειξαν πειθαρχία,συγκέντρωση και αφοσίωση στο πλάνο και ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχαν αποκτήσει ένα άνετο προβάδισμα στο σκορ (3-0).

Βλέποντας την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός των οράνιε αποφάσισε να δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μέρος στους δύο νεαρότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της ομάδας. Τον 16χρονο Παναγιώτη Σπανίδη και τον 15χρονο Δημήτρη Πετρίδη (2η εμφάνιση με την ανδρική ομάδα, ντεμπούτο στη Γ’ Εθνική ).

Μιλώντας μαζί τους τηλεφωνικώς, τους έδωσε εντολή να ξεκινήσουν την προθέρμανση τους καθώς και τις απαραίτητες οδηγίες για το παιχνίδι. Οι δύο ποδοσφαιριστές ετοιμάστηκαν να μπουν στο παιχνίδι στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά στάθηκαν εν μέρει άτυχοι.

Ένας τραυματισμός του Τσώκου (σκίσιμο στο φρύδι) και μια διακοπή του αγώνα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθυστέρησαν την είσοδο τους στο παιχνίδι. Οι δύο νεαροί μπήκαν τελικά στο παιχνίδι στο 78ο λεπτό αντικαθιστώντας τον τραυματία Φάνη Τσώκο και τον Ηλία Σιώκο.

Οι οράνιε δεν πραγματοποίησαν άλλη αλλαγή. Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον κ. Μεσολόγγη να μην ρισκάρει και να προφυλάξει τον Γιάννη Κολοβάκη, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό με αποτέλεσμα ο παίκτης να έχει ακόμη μια εβδομάδα στη διάθεση του για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Εκτός του ...βασικού Τσώκου, των Σπανίδη και Πετρίδη που προέρχονται όλοι από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τη Σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι βρέθηκε στην αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα. Ο λόγος για τον αμυντικό Μουσταφά Μπεκάι (γενν. 1998), ο οποίος από το καλοκαίρι έχει μεταπηδήσει στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη