ΑΟ Λουτράκι


Η μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο Λουτράκι συνεχίζεται με τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα τον Νίκο Παπουτσή, ο οποίος αναμένεται να δυναμώσει την επιθετική γραμμή των οράνιε.

 

Ο 21χρονος κεντρικός επιθετικός αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο και οι άνθρωποι του Α.Ο Λουτράκι εξέταζαν πολύ σοβαρά το τελευταίο διάστημα την περίπτωση του. Ο ποδοσφαιριστής έλυσε χθες το συμβόλαιο του με την Αιγιώτικη Π.Α.Ε και η διοίκηση των οράνιε έσπευσε να εξασφαλίσει άμεσα την υπογραφή του.

Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα το πρωί κιόλας στα γραφεία της ομάδας για να σφραγιστεί έτσι η έναρξη συνεργασίας του με την ομάδα μας.

Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο τεχνικός των οράνιε κ. Μεσολόγγης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του παίκτη μετά από την 1η Φεβρουαρίου, αφού σύμφωνα με τον νέο κανονισμό μεταγραφών, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που μεταγράφονται σε ερασιτεχνικά σωματεία δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

Βιογραφικό:
Ο Νίκος Παπουτσής γεννήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 1995 και κατάγεται από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Αγωνίστηκε με την ομάδα Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης με την οποία αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην ομάδα Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Την περίοδο 2013-2014 μεταγράφηκε στη γερμανική Φορτούνα Κολωνίας (Γ’ Εθνική κατηγορία). Μετά από ενάμιση χρόνο επέστρεψε στην Ελλάδα και στο δεύτερο μισό της περιόδου 2014 -2015 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Απόλλωνα Αρναίας (Γ’ Εθνική) όπου είχε 7 συμμετοχές και 4 γκολ.

Τα περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Παναιγιάλειο με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 7 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Football League.

 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας και οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Η ενίσχυση της ομάδας μας συνεχίζεται. Νέα σημαντική προσθήκη ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Παπουτσής.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 20/1/1995, με ύψος 1,82 μ.), αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης, στην Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στη γερμανική Φορτούνα Κολωνίας, στον Απόλλωνα Αρναίας, ενώ τη φετινή χρονιά αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην αθλητική μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον εκπρόσωπο του παίκτη, μάνατζερ κ. Ζάβο Νικόλαο για την άψογη συνεργασία του και τη βοήθεια του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.»

 

Δηλώσεις:

O Νίκος Παπουτσής, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο Λουτράκι μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο σταθμό στην καριέρα του, εκφράζοντας την επιθυμία να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό του για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον εκπρόσωπο του κ. Ζάβο Νικόλαο για την βοήθεια του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο Λουτράκι. Θέλω να ευχαριστήσω το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας για το ενδιαφέρον που έδειξαν τον τελευταίαο διάστημα. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με προσέγγισαν. Με τιμά το ενδιαφέρον τους και εκτίμησα πολύ τη στάση τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάνατζερ μου κ. Ζάβο Νικόλαο γιατί έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και στέκεται συνεχώς δίπλα μου. Είμαι ένας νέος ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες και προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι. Ήρθα στη νέα μου ομάδα για να δουλέψω και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Νιώθω πολύ καλά, οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα και την περιοχή είναι πολύ θετικές και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο».

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη