ΑΟ Λουτράκι


Μετά  την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και της Σχολής ποδοσφαίρου, σειρά πλέον στο σύλλογο παίρνουν οι διοικητικές εξελίξεις.

 

Το φετινό καλοκαίρι  είναι σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου καλοκαίρι αρχαιρεσιών από τις οποίες θα προκύψει το νέο διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει τον Α.Ο Λουτράκι σε νέες επιτυχίες την προσεχή διετία 2016-2018.

Το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πρόεδρος κ. Θωμάς Καναβός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε ένα σύντομο διοικητικό απολογισμό της τελευταίας διετίας, την οποία χαρακτήρισε «την πιο επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία του συλλόγου, ακόμη και αν η ανδρική ομάδα δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο».

Ο κ. Καναβός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη φετινή καταπληκτική επίδοση της ομάδας Νέων (Κ15) του συλλόγου που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Νέων Κορινθίας αήττητη και με το απόλυτο νικών. « Ο σύλλογος δημιουργεί  νέους αθλητές, νέους ποδοσφαιριστές, έχει παρόν και θα έχει ακόμη καλύτερο μέλλον»  

 « Η ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική και παρά τις πολλές δυσκολίες και κακοτυχίες που εμφανίστηκαν στο δρόμο της επιβεβαίωσε τη δυναμική της και παρουσιάστηκε ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Η δεύτερη χρονιά ήταν μια χρονιά καταξίωσης. Ο Α.Ο Λουτράκι έγινε μια ομάδα που κάθε αντίπαλος στην κατηγορία σέβεται και τιμά. Κρατήσαμε επάξια αυτή τη διετία ψηλά τη σημαία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου».

«Ο Α.Ο Λουτράκι είναι ένας αθλητικός οργανισμός που σφύζει από υγεία και μετά τη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου και τις επικείμενες εκλογές που θα διεξαχθούν θα γίνει ακόμη πιο ισχυρός και θα συνεχίσει πιο δυνατά στη Γ’ Εθνική ή και ψηλότερα. Ετοιμαζόμαστε να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου» τόνισε ο κ. Καναβός.

Το διοικητικό συμβούλιο στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του ασχολήθηκε με τις τελευταίες, ελάχιστες  εκκρεμότητες της σεζόν και ορίστηκε το χρονοδιάγραμμα για τη διευθέτηση αυτών, έτσι ώστε ο σύλλογος να έχει τακτοποιήσει, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο άλλωστε, όλες τις υποχρεώσεις του προς τρίτους έως την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Η Γενική Συνέλευση του Α.Ο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  29 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου (Ώρα 19:00) με τα εξής θέματα: Οικονομική ενημέρωση, Διοικητικός απολογισμός της διετίας 2014-2016 και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη