ΑΟ Λουτράκι


Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι και το τελευταίο διήμερο υπήρξε πλούσιο σε χαμόγελα, διασκέδαση , αλλά και  αγωνιστική δράση.

 

Την Παρασκευή είχαμε τον καθιερωμένο –πλέον- αγώνα μεταξύ των γονέων  των αθλητών της Σχολής, ενώ το Σάββατο, οι ομάδες Νέων (Κ15) και Παίδων (Κ13) έδωσαν φιλικούς αγώνες με τις Μεικτές ομάδες της Ε.Π.Σ Κορινθίας σε μια μικρή γιορτή που διοργανώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και στην οποία έγινε και η απονομή του  Πρωταθλήματος Νέων Κορινθίας στην ομάδα Κ15.

Μια εξαιρετική  πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια τείνει να γίνει πλέον  θεσμός. Οι γονείς, μπαμπάδες και μαμάδες αθλητών από τη Σχολή Ποδοσφαίρου μας ,φόρεσαν τα αθλητικά τους και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στον αγώνα που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Sport Camp.

Οι νεαροί αθλητές κάθησαν για μια φορά έξω από τις γραμμές του γηπέδου και παρακολούθησαν τους γονείς τους να διασκεδάζουν συμμετέχοντας με πολύ κέφι και χαμόγελα σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Ο αγώνας είχε διάρκεια 60 λεπτών, πολύ καλό ρυθμό, κυριάρχησε το fair play και οι δύο ομάδες αναδείχθησαν ισόπαλες. Βέβαια, η λευκή ομάδα ισχυρίζεται ότι έβαλε περισσότερα γκολ (μάλλον έχει δίκιο), αλλά το τελικό σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Το ποδόσφαιρο άλλωστε είναι πάντα ένα παιχνίδι που δίνει χαρά και αρέσει σε όποιον το παίζει ανεξαρτήτως ηλικίας.

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4