ΑΟ Λουτράκι


Η ομάδα Νέων (Κ15) αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Νέων Κορινθίας για 4η φορά στην τελευταία πενταετία.

 

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ Κορινθίας στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία δεν είναι λοιπόν κάτι πρωτόγνωρο για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι.

Η μεγάλη επιτυχία των νεαρών ποδοσφαιριστών του κ. Νούλα, όμως έγκειται στο γεγονός ότι αυτός ο τίτλος ήρθε με μια καταπληκτική επίδοση. Η Κ15 κατέκτησε το Πρωτάθλημα της φετινής περιόδου επιτυγχάνοντας το απόλυτο νικών ( 22 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) με 97 γκολ στο ενεργητικό της και μόλις 11 παθητικό.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές της Κ15 έκαναν φέτος το ντεμπούτο τους στην ανδρική ομάδα, ενώ πολλοί περισσότεροι ήταν αυτοί που συμμετείχαν σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Στο φετινό Πρωτάθλημα Νέων δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι ποδοσφαιριστές που είχαν γεννηθεί από  1/1/2000 έως 31/12/2001 και μικρότεροι. Αντίστοιχα, στο Πρωτάθλημα Παίδων δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές που είχαν γεννηθεί από  1/1/2002 έως 31/12/2003 και μικρότεροι.

Για άλλη μια χρονιά οι προπονητές των ομάδων μας κ. Νούλας (Κ15) και κ. Πέτρου (Κ13) χρησιμοποίησαν και οι δύο στις ομάδες τους πληθώρα νεαρών παικτών από μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Η ομάδα Παίδων (Κ13) που ουσιαστικά λειτουργεί ως «τροφοδότης» της Κ15 ..έχασε φέτος 6 βασικά της στελέχη που μεταπήδησαν στην μεγαλύτερη ομάδα και γέμισε με μικρούς, στην συντριπτική τους πλειοψηφία γεννηθέντες το 2003 και 2004.

Η κατάκτηση της 4ης  θέσης στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα Παίδων της Ε.Π.Σ Κορινθίας σε συνάρτηση με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα  και η προσαρμογή σε αγωνιστικά δεδομένα πρωταθλήματος των νεαρότερων μελών της έδειξε ότι υπάρχει ταλέντο και  ακόμη καλύτερο μέλλον.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας:

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σχολής ποδοσφαίρου ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα με πολλά παιχνίδια για όλα τα τμήματα.

Τη Δευτέρα 30/5 , τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα δίνουν αγώνες με την Κόρινθο 06’.

Την Τρίτη  31/5, οι ομάδες Νέων και Παίδων θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχες ολλανδικές ομάδες που φιλοξενούνται  αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις του Sport Camp.

Την Τετάρτη 1/6, τα μικρότερα τμήματα θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Ακαδημία του Ηρακλή Λεχαίου.

Για το Σάββατο 4/6 γίνονται προσπάθειες η Σχολή ποδοσφαίρου να αντιμετωπίσει ομάδες από Ακαδημία  Π.Α.Ε  της Football League, αλλά αυτό θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Τέλος, η χρονιά ολοκληρώνεται  με τους φιλικούς αγώνες  της επόμενης Κυριακής 5/6 στην Ακαδημία της Αθλούπολης στην Κόρινθο.

 

 

 

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4