ΑΟ Λουτράκι


Σε δύο ακόμη ανανεώσεις προχώρησαν οι ιθύνοντες της ομάδας επεκτείνοντας τη συνεργασία με τους Αλέξη Ζερβό και Ηλία Κωβαίο και για τη φετινή χρονιά.

 

Ο Αλέξης Ζερβός (γενν. 1/12/1992) θα φορέσει τη φανέλα των οράνιε για 5η διαδοχική σεζόν έχοντας συμπληρώσει 121 συμμ. και 21 γκολ στο διάστημα που αγωνίζεται στον Α.Ο Λουτράκι. Κατά τη περσινή περίοδο, απουσίασε στους τελευταίους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου, αφού παρουσιάστηκε για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Ο Ηλίας Κωβαίος (γενν. 17/4/1991) ολοκλήρωσε την περσινή, πρώτη του χρονιά με τους οράνιε έχοντας 28 συμμ. και 6 γκολ. Αμέσως μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος παρουσιάστηκε και αυτός για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Σήμερα, οι δύο ποδοσφαιριστές υπηρετούν μαζί στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, όπου και θα ολοκληρώσουν τη θητεία τους σε λίγους μήνες.

Η ανακοίνωση:

" O Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας  με τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Ζερβό και Ηλία Κωβαίο. Για τον Αλέξη η φετινή χρονιά θα είναι η 5η διαδοχική σεζόν που θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Ηλίας παραμένει μαζί μας για 2η διαδοχική σεζόν."

 

 

 

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4