ΑΟ Λουτράκι


Α.Ο Λουτράκι και Θανάσης Μάγγος  συνεχίζουν την κοινή τους πορεία για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

 

Οι οράνιε ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον κεντρικό μέσο και για τη νέα χρονιά.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής (16/5/1990), βασικό μέλος του  «κορμού» της ομάδας , τον οποίο οι ιθύνοντες του Α.Ο Λουτράκι  δεν ήθελαν να αλλάξουν,  προέρχεται  από μια γεμάτη χρονιά με τη φανέλα των οράνιε.

Κατά την περασμένη περίοδο, αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια και σημείωσε 5 γκολ, ενώ εκτός από τη θέση του βασικού ανασταλτικού μέσου,  έδωσε λύσεις και στο κέντρο της άμυνας όπου αγωνίστηκε  για να καλύψει απουσίες άλλλων παικτών λόγω τιμωριών και τρυαματισμών.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Α.Ο Λουτράκι  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Μάγγο. Ο 26χρονος παίκτης (16/5/1990), ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα στελέχη τςη ομάδας μας κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, συμφώνησε ώστε να αγωνίζεται στην ομάδα μας και τη νέα σεζόν.»

 

Με τη σημερινή συμφωνία και την παραμονή και του Θανάση Μάγγου, η ομάδα ουσιαστικά κλείνει τον κύκλο των ανανεώσεων με τα βασικότερα στελέχη  του υπάρχοντος  ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε ότι διατηρήθηκε ο κεντρικός άξονας , η…ραχοκοκαλιά της ομάδας με την παραμονή των Διαμαντή (τερματοφύλακας), Μαυρέλη και Νικολάου (κέντρο άμυνας), Σιώκο, Μάγγο, Παναγόπουλο, Ζερβό (μεσαία γραμμή) και Κωβαίου (σέντερ φορ).

Το σχήμα φυσικά, ενισχύει  και η παραμονή των δύο ακραίων Αποστολάκη και Παπαναστασίου που μπορούν να αγωνιστούν και  να δώσουν πολλές λύσεις στις πλευρές.

Η ομάδα, πλέον, είναι έτοιμη να προχωρήσει στις μεταγραφικές της κινήσεις  για την ενίσχυση του ρόστερ της.

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4