ΑΟ Λουτράκι

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περίοδου 2016-2017, το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην εταιρεία Sportcamp Group για τη πολύτιμη διευκόλυνση που μας παρέχει προσφέροντας τη φιλοξενία του σε ορισμένους ποδοσφαιριστές μας για το μήνα Αύγουστο και  κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας.

Για κάθε αθλητικό σωματείο είναι εξαιρετικά σημαντικό να στηρίζεται από συνεργάτες, οι οποίοι διευκολύνουν το έργο του, ώστε αυτό να μπορεί να αφιερώνει όσο περισσότερη ενέργεια γίνεται στον πραγματικό λόγο ύπαρξης του.
Ένας από τους πιο σημαντικούς τέτοιους συνεργάτες /υποστηρικτές του Α.Ο Λουτράκι είναι η εταιρεία Sportcamp Group, η οποία τα τελευταία σχεδόν  14 χρόνια, είναι κάθε μέρα κοντά μας όποτε τους χρειαστούμε.

Προς όλους τους φίλους μας στο Sportcamp Group και  προσωπικά στον πρόεδρο και διεύθυνοντα σύμβουλο της εταιρείας κ. Σπύρο Καραβούλη λοιπόν, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από την καρδιά μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για όλα όσα έχετε κάνει για εμάς άμεσα και έμμεσα στην πολύχρονη, κοινή μας πορεία για την προαγωγή του αθλητισμού και την τουριστική/ αθλητική ανάπτυξη του τόπου μας.

SportCamp
Ουζερί