ΑΟ Λουτράκι


Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε χθες με εργομετρικές εξετάσεις στο γήπεδο των Ισθμίων.


Ο προπονητής κ. Νίκος Μεσολόγγης σε συνεργασία με τον γυμναστή της ομάδας κ. Δημήτρη Καραμανώφ θέλουν να τεστάρουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών πριν την έναρξη της προετοιμασίας, έτσι ώστε οι αθλητές να χωριστούν σε αντίστοιχα γκρουπ για την αποδοτικότερη και πιο αποτελεσματική εκγύμναση τους.

Στη χθεσινή ανεπίσημη "πρώτη" έδωσαν το παρών 24 ποδοσφαιριστές. Οι 12 ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ με την προσθήκη των τριών (έως τώρα) μεταγραφών και εννέα νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ15 της ομάδας που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά φέτος στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Οι άνθρωποι της διοίκησης βρίσκονται πολύ κοντά σε κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας.
 
Η επίσημη "πρώτη" για τους οράνιε είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 1/8 στις 18:30 στο γήπεδο των Ισθμίων, όπου θα διεξαχθεί και φέτος το μεγαλύτερο μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4