ΑΟ Λουτράκι


Μια ακόμη πολύτιμη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της φετινής χρονιάς έκανε ο Α.Ο Λουτράκι με την απόκτηση του Βασίλη Λάιου (24/6/1995).

 

Ο 21χρονος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να καλύψει τη δεξιά πλευρά, αγωνιζόμενος ως ακραίος αμυντικός ή μέσος, παρά το νεαρό της ηλικίας του προέρχεται από «γεμάτες» σεζόν στις ομάδες που έχει αγωνιστεί και έχει αρκετές παραστάσεις από τη Γ’ εθνική.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη από χθες στο Λουτράκι και μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους ανθρώπους της ομάδας τέθηκε άμεσα στη διάθεση του κ. Μεσολόγγη  συμμετέχοντας στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση των οράνιε.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Αγωνιστική περίοδος

Ομάδα

Κατηγορία

Συμμετοχές

2011-2012

Π.Α.Ε Τύρναβος

Γ’ Εθνική

3

2012-2013

Αμπελωνιακός

Δ’ Εθνική

19

2013-2014

Αμπελωνιακός

Γ’ Εθνική

20

2014-2015

Δωτιέας Αγιάς

Γ’ Εθνική

24

2015-2016α

Α.Ε Σπάρτη

Γ’ Εθνική

5

2015-2016β

Δωτιέας Αγιάς

Γ’ Εθνική

16

 

Οι δηλώσεις του γραμματέα του Α.Ο Λουτράκι κ. Δημήτρη Γέρου:

Τον ποδοσφαιριστή υποδέχτηκε στο γήπεδο εκ μέρους της διοίκησης, ο γραμματέας του Α.Ο Λουτράκι κ. Δημήτρης Γέρου, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας έναν ακόμη νεαρό ποδοσφαιριστή, με εμπειρία της κατηγορίας παρά τη νεαρή ηλικία του, τον οποίο συνοδεύουν οι καλύτερες συστάσεις. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Ο κ. Γέρου συνέχισε αναφερόμενος στο φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και τόνισε τα εξής: «Βασικός στόχος της διοίκησης, μαζί με το τεχνικό επιτελείο, είναι να φτιάξουμε  ένα νεανικό, φιλόδοξο και ανταγωνιστικό σύνολο. Να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο  και να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να διακριθούν και να οδηγήσουν την ομάδα ένα σκαλί ψηλότερα. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, η ομάδα μας θα κάνει και φέτος τη δική της υπέρβαση με κίνητρα την αγάπη για το σύλλογο, το σεβασμό απέναντι στους φίλους και τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια μας και την ακόρεστη δίψα που έχουμε όλοι μας, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές για νέες διακρίσεις. Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας δεν πρέπει να ανησυχεί. Αντιθέτως, πρέπει να συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο δίπλα από την ομάδα. Όλοι εργαζόμαστε σκληρά κάθε μέρα, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να οδηγήσουμε το σύλλογο ψηλότερα. Η σημερινή μεταγραφή του Βασίλη δεν είναι η τελευταία για την ομάδα μας. Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες μέρες θα καρποφορήσουν οι προχωρημένες επαφές που έχουμε κάνει με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.»

 

 


 

 

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4