ΑΟ Λουτράκι


Τις πρώτες τους προπονήσεις ενόψει της νέας χρονιάς  πραγματοποίησαν οι ομάδες Νέων (U15) και  Παίδων (U13) αυτή την εβδομάδα.

 

Οι δύο ομάδες , υπό τις οδηγίες του κ. Σωκράτη Πέτρου άνοιξαν την αυλαία της φετινής χρονιάς  για τη Σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι  με τις προπονήσεις που διεξήχθησαν στο γήπεδο των Ισθμίων τη περασμένη Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη.

Νέοι και  Παίδες θα δώσουν τις επόμενες μέρες και τους πρώτους φιλικούς αγώνες της χρονιάς. Συγκεκριμένα, οι ομάδες μας θα αντιμετωπίσουν σήμερα Παρασκευή 26/8 (17:00) ομάδα από το Λίβανο, ενώ την επόμενη Τετάρτη 31/8 (18:00) ομάδα από την Αγγλία.

Οι φιλικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Sport Camp, όπου οι ξένοι αντίπαλοι  των προσεχών ημερών φιλοξενούνται και πραγματοποιούν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Η επίσημη έναρξη της Σχολής ποδοσφαίρου για τη φετινή χρονιά θα γίνει την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου με τις προπονήσεις των τμημάτων Νέων και Παίδων. Την επόμενη ημέρα (2/9) θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση  και τα υπόλοιπα ηλικιακά τμήματα της Σχολής.

Οι εγγραφές στη Σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο Λουτράκι συνεχίζονται καθημερινά (19:00 -21:00) στα γραφεία του συλλόγου (Ελ. Βενιζέλου 32) .

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4