ΑΟ Λουτράκι


Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα μας  και τον Αιολικό που ολοκλήρωσε την 3η αγωνιστική του ομίλου.

 

Οι δύο ομάδες πρόσεξαν πολύ την άμυνα τους, δεν ρίσκαραν, το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο χώρο του κέντρου εκεί όπου δόθηκαν πολλές μάχες, αλλά έγιναν και πολλά αβίαστα λάθη εκατέρωθεν.

Μοιραία λοιπόν, το θέαμα ήταν φτωχό και οι κλασικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Οι δύο αντίπαλοι ουσιαστικά αλληλοακυρώθηκαν και έμειναν «άσφαιροι» σε μια αναμέτρηση που όλοι θα ξεχάσουν πολύ σύντομα.

Οι οράνιε στάθηκαν πολύ καλά στην αμυντική τους λειτουργία, αλλά η απουσία των τεσσάρων τραυματιών παικτών τους στέρησε πολλά στο δημιουργικό κομμάτι.

Στο 8ο λεπτό, ο Μανουσάκης από το χώρο του κέντρου έστειλε με εκτέλεση φάουλ τη μπάλα στα καρέ των οράνιε, ο Διαμαντής συγκρούστηκε στον αέρα με Μπριλάκη και Κεσίδη, η μπάλα κατέληξε πλάγια στον Ευσταθίου που προσπάθησε να κάνει το γύρισμα με τον Λάιο να κόβει  παραχωρώντας κόρνερ.

Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Κεσίδης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.

Στο 11ο λεπτό, από το λάθος γύρισμα του Λάιου, ο Μπουρούς έγινε κάτοχος της μπάλας  και μπήκε μέσα στην περιοχή με τον Νικολάου να προλαβαίνει και να απομακρύνει.

Στο 28ο λεπτό, το συρτό σουτ του Βαλκάνου από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στα χέρια του Πάππου.

Στο 30ο λεπτό, από τη σέντρα του Ευσταθίου ο Αμπντούλ έκανε την καρφωτή κεφαλιά που κατέληξε αδύναμα στα χέρια του Διαμαντή.

Στο 34ο λεπτό, ο Βαλκάνος εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, ο Μάγγος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά με τον Πάππο να μπλοκάρει.

Τα σουτ των Παπουτσή (43ο) και Ευσταθίου (44ο) από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν δημιούργησαν προβλήματα στους Πάππο και Διαμαντή που μπλόκαραν εύκολα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο αγωνιστικός προσανατολισμός των δύο αντιπάλων παρέμεινε ο ίδιος παρά τις αλλαγές που ήρθαν από τους δύο πάγκους για να δώσουν μια πιο επιθετική πνοή .

Στο 52ο λεπτό, ένα λάθος γύρισμα του Μπριλάκη με το κεφάλι προς τον Διαμαντή, με τον Μπουρού και τον Νικολάου να προσπαθούν να γίνουν κάτοχοι της μπάλας και τελικά τον αμυντικό των οράνιε να απομακρύνει.

Στο 57ο λεπτό, από τη σέντρα του Κεσίδη, ο Αμπντούλ  εκτός ισορροπίας πάσαρε στον Μανουσάκη, ο οποίος από καλή θέση μέσα στην περιοχή έκανε ένα κακό πλασέ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο 68ο λεπτό, ο Μανουσάκης έκανε τη σέντρα με τον Ταχιά να κάνει την κεφαλιά στην κίνηση και τον Διαμαντή να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 87ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα κάνει τη  σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον επερχόμενο Λάιο να κάνει το μονοκόμματο σουτ και τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πάππου.

Στο 90ο λεπτό, ο Ζερβός ελίχθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πάππου.

 

Γ' Εθνική Κατηγορία - 3η Αγωνιστική
Δευτέρα 26/9/2016Θώδειο ΣτάδιοΘεατές: 400
Διαιτητής: Ευθυμίου ΕυστάθιοςΒοηθοί: Απτόσογλου Ιορδάνης, Αραβίδης Γεώργιος
 
ΑΟ Λουτράκι0 - 0Αιολικός
 
Αρχικές ενδεκάδες
Διαμαντής Πάππος
Νικολάου Αμπραχαμιάν
Λάιος Κρητικός
Μπριλάκης Ταχιάς
Μαυρέλης Κεσίδης
Παναγόπουλος  Κριπιντίρης
Αποστολάκης  Αμπντούλ
Μάγγος Μίχος
Κωβαίος Μπουρούς
Παπουτσής Μανουσάκης
Βαλκάνος Ευσταθίου
 
Αναπληρωματικοί
Τσώκος Καπταγιάννης
Βοϊδήλας Ιωαννίδης
Thiago  Χρήστου
Βανδώρος Ζαχαρής
Ζερβός Λάλας
Γεωργούλιας Μουτζούρης
Γκιζαριώτης Παληγεώργος
 
Αλλαγές
Τσώκος -> Παπουτσής (60')  Ευσταθίου -> Χρήστου (67')
Thiago -> Μαυρέλης (67') Αμπντούλ -> Λαλάς (76')
Παναγόπουλος -> Ζερβός (83') Παληγεώργος -> Μανουσάκης (87')
 
Κίτρινες κάρτες
 Μπουρούς (38')
 


Διαμαντής
Λάιος
Νικολάου
Μπριλάκης
Αποστολάκης
Μαυρέλης
Μάγγος
Παναγόπουλος
Βαλκάνος
Κωβαίος
Παπουτσής

 

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4