ΑΟ Λουτράκι


Μετά από ...απουσία ενός έτους, ο θεσμός του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής επανέρχεται  από την Ε.Π.Ο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο για τις ομάδες, με τη σχετική κλήρωση να διεξάγεται αύριο το πρωί (Παρασκευή 29/9 και ώρα 10:00) στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

 

Κατά την αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει μια κλήρωση ανά όμιλο (όπως αυτοί έχουν καθοριστεί  για το Πρωτάθλημα) για ολόκληρη την πρώτη φάση  του θεσμού.

Στον 2ο όμιλο, ο οποίος αποτελείται από 16 ομάδες θα κληρωθούν 8 ζευγάρια, ενώ στους υπόλοιπους τρεις ομίλους  (1ος, 3ος και 4ος) των 15 ομάδων θα κληρωθούν 7 ζευγάρια και μια ομάδα από κάθε όμιλο θα προκριθεί στη 2η αγωνιστική άνευ αγώνα.

Όλοι οι αγώνες της διοργάνωσης θα είναι μονοί και  οι γηπεδούχες/φιλοξενούμενες ομάδες θα αναδειχθούν μέσα από την κλήρωση.

Σύστημα διεξαγωγής:

Α’ Φάση

4 αγωνιστικές/ γύροι με νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Στον 3ο όμιλο όπου συμμετέχει ο Α.Ο Λουτράκι θα κληρωθούν 7 ζευγάρια και μια ομάδα θα προκριθεί άνευ αγώνα. Οι νικητές των 7 αναμετρήσεων μαζί με την ομάδα που πέρασε άνευ αγώνα θα σχηματίσουν 4 ζευγάρια για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου. Οι νικητές θα προκριθούν στη 3η αγωνιστική ( 2 ζευγάρια) για να μείνουν τελικά δύο ομάδες. Στην 4η αγωνιστική, η οποία ολοκληρώνει την πρώτη φάση της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου του Ομίλου.

Για τη διεξαγωγή των πρώτων δύο αγωνιστικών του Κυπέλλου θα υπάρξει διακοπή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/10/2016, ενώ η δεύτερη την Κυριακή 13/10/2016.

Η τρίτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/12/2016 και η τέταρτη την Τετάρτη 22/2/2017.

Β’ Φάση

Ημιτελική φάση

Μεταξύ των   4 «Κυπελλούχων» των ομίλων θα γίνει νέα κλήρωση με βάση γεωγραφικά κριτήρια. Με βάση την εμπειρία της αντίστοιχης διοργάνωσης της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, αυτό σημαίνει  το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών θα είναι οι νικητές του 3ου και 4ου ομίλου και το δεύτερο αυτό των νικητών του 1ου και 2ου ομίλου.

Οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 29/3/2016.

Ο τελικός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο και σε ημερομηνία που θα οριστούν μελλοντικά από την ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη της ομοσπονδίας ,φέτος προβλέπεται και τελικός αγώνας για το Super Cup , ο οποίος θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο με τη συμμετοχή του Κυπελλούχου της Γ’ Εθνικής και τον Κυπελλούχο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4