ΑΟ Λουτράκι


Το Πρώτο Δημοτικό σχολείο Λουτρακίου  επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Α.Ο Λουτράκι με αφορμή την Ευρωπαϊκή εβδομάδα Αθλητισμού και την Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

 

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Καναβός, ο ειδικός γραμματέας κ. Παναγιώτης Πάστρας, ο υπεύθυνος της Σχολής ποδοσφαίρου κ. Δημήτρης Γεωργίου με την οργανωτική υπεύθυνο κα. Ελένη Βλάχου. Μαζί τους ήταν οι προπονητές της Σχολής ποδοσφαιρου κ.κ Γιάννης Νούλας και Σωκράτης Πέτρου, οι  ποδοσφαιριστές Ηλίας Σιώκος, Νίκος Παπουτσής, Θοδωρής Μπριλάκης, Αλέξανδρος Βαλκάνος , Γιούρι Τιάγκο και ο φροντιστής του ανδρικού τμήματος κ. Θόδωρας Παντελέων.

Οι προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου και οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας οργάνωσαν αγώνες επίδειξης στο προαύλιο του σχολείου και επέβλεψαν αγώνες μεταξύ των μαθητών όλων των τάξεων.

Η επιτυχία της εκδήλωσης αποτυπώθηκε στα χαρούμενα πρόσωπα όλων των μικρών μαθητών, οι οποίοι συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό και διασκέδασαν με το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Θωμάς Καναβός αναφέρθηκε στη σημερινή πρωτοβουλία και δήλωσε σχετικά:

“Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Διδασκόντων και τον Διευθυντή κ. Μιχαήλ Πολυχρονόπουλο για την πολύτιμη συνεργασία τους, τη φιλοξενία τους  και την ευκαιρία που έδωσαν στον Α.Ο Λουτράκι να βρεθεί άλλη μια φορά κοντά στα παιδιά. Οι επισκέψεις σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα συνεχιστούν, όποτε μας δίνεται η ευκαιρία, με απώτερο στόχο να μεταφέρει ο Α.Ο Λουτράκι  στην εκπαιδευτική κοινότητα το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας , του αθλητικού πνεύματος και να παρακινήσει τα μικρά  παιδιά να κάνουν τον αθλητισμό μόνιμο κομμάτι της καθημερινότητας τους.”

 

 

 .

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη