ΑΟ Λουτράκι


Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου «Χρήστος Θώδης»  προπονούνται ξανά οι αθλητές της Σχολής Ποδοσφαίρου «Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι» με στόχο να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να ζήσουν μαγικές εμπειρίες μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα!

Αυτή την Κυριακή 4/12 η ομάδα μας αγωνίζεται έναντι του «ΠΑΣ Κόρινθος». 

Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον αθλητή του Αουρέλιο Ράντζα, την οικογένεια και λοιπούς συγγενείς, για την απώλεια του πατέρα του Φέρντιναντ Ράντζα, χθες τα ξημερώματα.

Έπειτα από μήνες αναμονής, το Κορινθιακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινά και όλοι  εμείς οι φίλαθλοι του αθλήματος και οπαδοί της ομάδας μας προσδοκούμε σε δυνατές αναμετρήσεις και την άνοδο του Α.Ο. Λουτρακίου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!

Μπαίνοντας στον 17ο χρόνο λειτουργίας της η Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, κάνει την έναρξη των προπονήσεων της στις 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 στο SportCamp στο Λουτράκι.

Η αναβάθμιση του Α.Ο. Λουτράκι και η ισχυροποίηση του σε όλους τους τομείς με την προσέλκυση υγειών στοιχείων της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια αναβάθμισης τους συλλόγου είναι μια πάγια και διαρκής πρακτική.

Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, διοργανώνει συναυλία στις 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και ώρα έναρξης 21:00 στον προαύλιο χώρο του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Α.Ο. Λουτράκι, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Κίτσο.

Ξεκίνησαν χθές 27/7 οι προπονήσεις προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2022 / 2023, υπό την επίβλεψη της τεχνικής ηγεσίας  των κ. Κολλιάκου και Παππά και την καθοδήγηση του γυμναστή κ. Καλαπόδη Γιώργου.

Ο Α.Ο. Λουτράκι, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Νίκο Χατζηνικολή.

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4