ΑΟ Λουτράκι


Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του συλλόγου με τη Διαιτολόγο- Διατροφολόγο κα. Ζερβού Μαρία.

 Τα κυριότερα σημεία της συνεργασίας είναι τα εξής:

  1. Μέτρηση σύστασης σώματος και διατροφική γνωμάτευση για κάθε αθλητή της Σχολής Ποδοσφαίρου.
  2. Την δημιουργία ολιγομελών γκρουπ από γονείς αθλητών της Σχολής Ποδοσφαίρου, μια διαδικασία Nutrition Coaching με στόχο την ενημέρωση και επίλυση αποριών πάνω στο θέμα της διατροφής των παιδιών.

Πέρα από τα παραπάνω, η διάθεση της κας Ζερβού για προσφορά θα μας βοηθήσει ώστε με τις συμβουλές της να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε αρκετές όμορφες εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές. Στόχος είναι οι διατροφικές συμβουλές να ξεπεράσουν τον τυπικό χαρακτήρα μιας ιατρικής οδηγίας και να γίνουν κτήμα των παιδιών ως βιωματική εμπειρία.

Καλωσορίζουμε την κα. Ζερβού στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι και ευχόμαστε μαζί να ζήσουμε μια εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη υγεία και με σωστές διατροφικές επιλογές.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε στην Κόρινθο και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Σπούδασε στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος, από όπου και αποφοίτησε. To 2014 ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή επαγγελματική εξειδίκευση στο ΚΕΑΔΔ και απέκτησε τον τίτλο Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity.

Απασχόληση

Έχει πολυετή εμπειρία στη διαιτολογική πράξη, ενώ διατηρεί αυτόνομο διαιτολογικό γραφείο στο Λουτράκι (Σολωμού 10 – τηλ.: 2744300499) και συνεργασία με διαιτολογικό γραφείο στην Αθήνα (Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21 - τηλ.: 210 7561853 & κιν: 6944169732).

Συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες που έχουν σχέση με τη διατροφή, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κάνει ομιλίες με στόχο την διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και εφήβων, με εξέχουσα την ομιλία στο Λύκειο Λουτρακίου. Έχει καταρτίσει το ετήσιο διαιτολογικό πρόγραμμα του βρεφονηπιακού σταθμού «Η Παρεούλα μας».

Παρουσία στα media

Συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση του κοινού, με τη συγγραφή άρθρων σε περιοδικά, εφημερίδες  και με παρουσία στην τηλεόραση (ΣΚΑΙ τώρα), για θέματα που αφορούν στη διατροφή. Από το 2014 επιμελείται την ενότητα συνταγών, στο περιοδικό Ευεξία και Διατροφή, του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής, όπου της αναλύει και σχολιάζει διατροφικά. Είναι συντάκτρια επιστημονικών άρθρων στην ιστοθέση του mednutrition.

νέλος

Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων Διατροφολόγων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Γαστρεντερολογίας και Διατροφής.

Η προσωπική της ιστοθέση βρίσκεται στην διεύθυνση : http://zervou.diaitologos.com/, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα διατροφικά νέα καθημερινά μέσα σελίδα του διαιτολογικού της γραφείου στο Facebook

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4