ΑΟ Λουτράκι


Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της κας Άρτεμις Κανάκη, Ψυχολόγου, Συμβούλου Συστημικής Προσέγγισης, Ειδικής Παιδαγωγού  και  Συντονίστριας  Εκπαιδεύτριας  Σχολών Γονέων, με τη Σχολή Ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Η κα Κανάκη με τις επιστημονικές της γνώσεις, αλλά και την πολυετή εμπειρία της θα συμβάλλει με οδηγίες και κατευθύνσεις προς τους προπονητές στην καλύτερη δυνατή διαχείριση των νεαρών αθλητών της Σχολής. Οι γνώσεις και η εμπειρία της κας Κανάκη ως ειδικής παιδαγωγού, αλλά και ως Συμβούλου σε θέματα Αποκατάστασης μαθησιακών Δυσκολιών θα είναι πολύτιμο βοήθημα τόσο προς τους προπονητές, που θα δέχονται τις άμεσες  προτάσεις, όσο και  έμμεσα , για τους νεαρούς αθλητές της Σχολής Ποδοσφαίρου.

Καλωσορίζουμε την κα Κανάκη στην οικογένεια του ΑΟΛ, ευχόμαστε να έχουμε μια εποικοδομητική χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι με την πολύτιμη στήριξη που θα μας παράσχει, θα βοηθήσουμε τους νεαρούς αθλητές μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η κα Κανάκη Άρτεμις είναι Ψυχολόγος, Σύμβουλος Συστημικής Προσέγγισης, Ειδική Παιδαγωγός  και  Συντονίστρια Εκπαιδεύτρια Σχολών Γονέων.

Τα τελευταία  8 έτη ασχολείται με την Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων, ακολουθώντας τη Συστημική Προσέγγιση, καθώς και με την Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών.

Αποφοίτησε το 2008 από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ακόμα, το 2009 εκπαιδεύτηκε περαιτέρω παρακολουθώντας το  πρόγραμμα «Δεξιότητες και Παρεμβάσεις Συστημικής Συμβουλευτικής» στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων.

 Το 2008 εργάστηκε ως Ψυχολόγος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δημοτικού Οργανισμού (Δ.Ο.Υ.ΚΑ.Λ-Π.) Λουτρακίου στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

 Από το 2009 είναι Εκπαιδεύτρια – Συντονίστρια Σχολών Γονέων , αφού παρακολούθησε το Σεμινάριο του Πανελληνίου   Συνδέσμου Σχολών Γονέων και έκτοτε παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε γονείς.

 Το 2011 παρακολούθησε το ετήσιο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αποκατάστασης Μαθησιακών Δυσκολιών για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της  Κας Μαυροειδή.

Το 2012 εκπαιδεύτηκε στη χορήγηση και βαθμολόγηση κλιμάκων αξιολόγησης νοητικού δυναμικού, στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων, καθώς και στη σύνταξη  ψυχολογικής αναφοράς  χρησιμοποιώντας το σταθμισμένο, στα ελληνικά δεδομένα,  ψυχομετρικό εργαλείο WISC III στο ιδιωτικό Ερευνητικό Κέντρο «Λόγω Ψυχής».

Ακόμα, το 2013 παρακολούθησε το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Αξιολόγησης Μαθησιακών Δυσκολιών της Κας Μαυροειδή , όπου και εκπαιδεύτηκε στη χορήγηση του Αξιολογητικού Υλικού Μαυροειδή , στην  ερμηνεία  των αποτελεσμάτων, καθώς και στη σύνταξη αξιολόγησης της Κας Μαυροειδή.

Το 2016 παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα εκπαίδευσης  «Η Ψυχοθεραπεία Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης – ΨΚΣΑ στη διαχείριση των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας» στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου».

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4