ΑΟ Λουτράκι


Ανανέωσε κι συνεχίζει ο Τσατσόπουλος για τη νέα χρονιά.

Ο Δημήτρης Τσατσόπουλος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ποδοσφαιρικά η Κορινθία την τελευταία δεκαετία, συνεχίζει μαζί μας για την αγωνιστική χρονιά 2020 – 2021.

Με παραστάσεις από Super League και Football League, ο Δημήτρης που είναι «γέννημα θρέμα» του ΑΟΛ, επέστρεψε «σπίτι» του φέτος τον Ιανουάριο αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί ελάχιστα. Σε συνάντηση με την Επιτροπή Μεταγραφών κι Αποδεσμεύσεων και σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Νούλα, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Δημητρής θα φορά την φανέλα του ΑΟΛ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανανέωση της συμφωνίας έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου κ. Γέρου Δημήτρη, ο οποίος ευχήθηκε στον συνονόματο του καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τον σύλλογο και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ο Δημήτρης Τσατσόπουλος, έκλεισε τα αυτιά του στις διάφορες «σειρήνες» και εμπιστεύτηκε το πλάνο της Διοίκησης και του προπονητή για τη νέα χρονιά. Συνεχίζουμε δυναμικά στην απόφαση μας να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο αγωνιστικά σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως αρμόζει σε ένα σύλλογο όπως ο ΑΟΛ. Στην προσπάθεια αυτή αναμένουμε, ο Δημήτρης Τσατσόπουλος  που έχει ξεκινήσει ποδοσφαιρικά από τις Ακαδημίες του συλλόγου, να είναι από τους στυλοβάτες της προσπάθειας. Το ήθος και η ποδοσφαιρική του αξία, είναι γνωστά και θεωρούμε ότι θα συμβάλλει και στην ανάδειξη των νέων αθλητών του συλλόγου, που προέρχονται όπως κι αυτός από τα τμήματα υποδομής.»

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4