ΑΟ Λουτράκι


Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι, μετά από πολλά χρόνια, η σχολή ποδοσφαίρου επιστρέφει στον ιστό της πόλης.

Πλέον όλες οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο «Θώδειο» στάδιο προκειμένου να διευκολυνθούν τόσο τα παιδιά της σχολής όσο και οι γονείς τους καθώς τις προηγούμενες σεζόν οι προπονήσεις γίνονταν στο Sports Camp και στα Ίσθμια. Συν τοις άλλοις οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας πλέον θα προπονούνται σε φυσικό χορτάρι και σε ένα γήπεδο που ακολουθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid 19. Οι εγγραφές θα αρχίσουν την 31η Αυγούστου και θα πραγματοποιούνται καθημερινά 11.00 – 13.00 και 18.00 – 20.00 στα γραφεία του συλλόγου Ελευθερίου Βενιζέλου 32.

Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων όσο και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαθανασίου Αθανάσιο και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Σταδίων κ. Αργύρη Παναγιώτη,  για την βοήθειά τους προκειμένου να επιστρέψει η σχολή ποδοσφαίρου στο στάδιο της πόλης μας.

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4