ΑΟ Λουτράκι


Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Γιάννη Μαντζουράνη, του γνωστού «Εθνικάρα» που έφυγε χθες από την ζωή.

Η μεγάλη αγάπη του Γιάννη Μαντζουράνη για τον Εθνικό Πειραιώς και για την Εθνική ομάδα που εκφράστηκε με την αδιάλειπτη παρουσία του στα γήπεδα και την τρομερή ιαχή του «Πάμε Εθνικάρα» θα λείψει σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Αποτελούσε τον ορισμό του γνήσιου φιλάθλου που ενίσχυε την ομάδα με την παρουσία του σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζονταν.

Είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε τον Γιάννη Μαντζουράνη το 2013, στην φιέστα της κατάκτησης του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Κορινθίας, όπου και δώσαμε φιλικό με τον Εθνικό Πειραιώς. Στο πρόσωπο του, τιμούσαμε την αγνή και ανιδιοτελή αγάπη του φιλάθλου προς την ομάδα του.

Συναντηθήκαμε ξανά μαζί του την περίοδο 2017 – 2018, όταν αντιμετωπίσαμε τον Εθνικό Πειραιώς στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, και ήταν τιμή μας που ήρθε στο Θώδειο Στάδιο να ενισχύσει τον Εθνικό Πειραιώς και να ακούσουμε για μια ακόμα φορά την φωνή του.

Ο Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ εκφράζει τα συλλυπητήρια σου στους οικείους του και στην αθλητική οικογένεια του Εθνικού Πειραιώς.

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4