ΑΟ Λουτράκι


Ο Τσατσόπουλος Δημήτρης είναι ο αρχηγός της αντρικής ομάδας του ΑΟΛ.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει διαγράψει σημαντική πορεία μέχρι τώρα κι επάξια έχει κερδίσει τον τίτλο του Αρχηγού. Η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο ξεκίνησε στην ηλικία των έξι ετών στον «Πας Παλαιό Φάληρο» και στην συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες ομάδες όπως ο «Εθνικός Πειραιά».

Η πρώτη επαφή με τον ΑΟΛ ήρθε στην αρχή των εφηβικών του χρόνων, δεκατριών ετών, όπου και έπαιξε δύο χρόνια.

Η μαχητικότητά του και το ταλέντο του στο γήπεδο διαφαινόταν από εκείνα τα χρόνια και γι’ αυτό το λόγο πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες τον ήθελαν για δικό τους παίκτη. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Δημήτρης αγωνίστηκε σε επίπεδο Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Κορίνθου, κι έπειτα επέστρεψε στην Αθήνα όπου μαζί με τον Ατρόμητο Αθηνών αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Α’ Εθνική.

Οι επιτυχίες του πολλές και ο επαγγελματισμός του κατάφερε να χτιστεί στην ηλικία που έπρεπε αλλά όπου και ο ίδιος είχε τα προσόντα για την επερχόμενη εξέλιξή του.

Η συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας μετά τον Ατρόμητο, τον βρίσκει στην Καλαμάτα με μια εξάμηνη παρουσία, στην Καλλιθέα αλλά και στην ομάδα της Κορίνθου για ενάμιση χρόνο.

Τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκεται στον ΑΟΛ, συνεχίζοντας με έντονη παρουσία και επιδεικνύοντας κάθε φορά πως πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή.

Όσον αφορά τους προσωπικούς  αθλητικούς του στόχους, για ακόμη μια φορά δείχνει το πάθος και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο καθώς ανέφερε πώς θέλει να αγωνιστεί όσο περισσότερα χρόνια ακόμα γίνεται αλλά και μετά από την καριέρα του σαν παίκτης να συμμετέχει ενεργά σαν παράγοντας.

Στη ζωή του πορεύεται με γνώμονα την οικογένεια και τις αξίες, γεγονός που αποδεικνύεται πέρα από άλλους τομείς της ζωής του και στο αγωνιστικό κομμάτι από την συνεργασία του με τους άλλους παίκτες, την αγάπη και τον σεβασμό μεταξύ τους καθώς επίσης και από την γενική εικόνα  που έχουν όσοι τον γνωρίζουν. Επιπλέον έχει σαν μότο στη ζωή του, πως με την δυνατή θέληση μπορεί ο καθένας να κατακτήσει τους στόχους του.

Για εκείνον η ομάδα του ΑΟΛ, είναι οικογένεια! Στις τελευταίες του δηλώσεις το επιβεβαιώνει όταν είπε: «Όλοι θα ήθελαν να ανήκουν στην ομάδα του ΑΟΛ, γιατί υπάρχει καλή οργάνωση, αξιοκρατία και οι άνθρωποί του σε κάνουν να νιώθεις ότι ανήκεις σε μια οικογένεια».

«Θέλω να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει», δήλωσε με έντονη περηφάνια και μας άφησε όλους να περιμένουμε μεγάλα πράγματα από εκείνον κι απ’ όλη την ομάδα του ΑΟΛ.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη