ΑΟ Λουτράκι


Καλωσορίσατε στην όμορφη πόλη μας

Ιστοσελίδα: http://www.loutraki-agioitheodoroi.gr/

Λειτουργεί από το 1978 και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας αθλητικών προετοιμασιών και διοργάνωσης και αθλητικών εκδηλώσεων.


Βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας έναν ιδιαίτερο  αθλοτουριστικό προορισμό, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα, την Ολυμπιακή πόλη του 2004!


Διαθέτει άριστες υποδομές, συνδυάζοντας σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, με οργανωμένους χώρους φιλοξενίας.

Είναι η πρώτη επιλογή από το 1995 των περισσοτέρων   εθνικών αθλητικών ομοσπονδιών, συλλόγων, ερασιτεχνικών και επαγγελματικών ομάδων και μεμονωμένων αθλητών για την πλειονότητα των ολυμπιακών και λοιπών αθλημάτων.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία έχοντας φιλοξενήσει πλειάδα Ολυμπιακών προετοιμασιών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 καθώς και σε πολλές μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Ιστοσελίδα εταιρίας: www.sportcamp.gr

  • SPORTCAMP Α.Ε.
  • Τ.Κ. 20 300 Λουτράκι, Ελλάδα
  • Τηλ.: +30 27440 23999, 66860
  • Fax: +30 27440 26930
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ:
Η εταιρεία ΣΤΟΧΟΣ-Πυροσβεστικά είδη ξεκίνησε τη πορεία της ως ατομική επιχείρηση το  1995 με έδρα τη Κόρινθο. Βασικό αντικείμενο της είναι η εμπορία σύγχρονων και πιστοποιημένων ειδών πυρασφάλειας και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών πυρασφάλειας.
Είναι από τις πρώτες εταιρείες στη χώρα που πιστοποιήθηκε το 2005 ως Αναγνωρισμένη εταιρεία αναγόμωσης και συντήρησης πυροσβεστήρων, πιστοποίηση που διαθέτει έως και σήμερα από το διεθνή φορέα BUREAU VERITAS, δημιουργώντας ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από ειδικά πιστοποιημένο αρμόδιο άτομο εφαρμόζοντας αυστηρά συγκεκριμένες διαδικασίες.
Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της εποχής και με γνώμονα πάντα την ποιοτική παροχή εμπορευμάτων και υπηρεσιών το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εκπαιδεύεται και ενημερώνεται τακτικά σε θέματα πυρασφάλειας συμβάλλοντας ενεργά στην επίτευξη των στόχων της
Παράλληλα με την εμπορική δραστηριότητας της, η εταιρεία ΣΤΟΧΟΣ-Πυροσβεστικά είδη πραγματοποιεί διάφορες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου για θέματα πρόληψης και πυρασφάλειας.
Η ΣΤΟΧΟΣ-Πυροσβεστικά είδη είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Κατασκευαστών, Εμπόρων και Συντηρητών ειδών πυρασφαλείας « Η ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ:
Έχοντας ως βασικές αξίες τη συνέπεια και την υπευθυνότητα αγωνιζόμαστε καθημερινά να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συνεισφέροντας και εμείς στη προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πελατών μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ:
Πιστεύουμε έντονα ότι η καλύτερη προστασία είναι η πρόληψη. Ιδιαίτερα στη περίπτωση της πυρκαγιάς είναι σημαντική η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων μας. Θεωρούμε απαραίτητο να “σπάσουμε” τη λανθασμένη νοοτροπία που επικρατεί (ότι η πυρασφάλεια είναι υποχρεωτική και όχι αναγκαία) και μέσω δράσεων να καλλιεργηθεί η κατάλληλη παιδεία έτσι ώστε να λαμβάνονται μέσα πυρασφάλειας με σκοπό καθαρά την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών.
 
Iστοσελίδες: http://www.stoxosp.gr/            http://www.stoxosmedical.gr/

 

Επικοινωνία.

Λεωφόρος Αθηνών 90

τ.κ. 201 00, Κόρινθος

Τηλέφωνο: 27410 85910

Fax: 27410 76245

Κινητό: 6944 367090

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνος: Παναγιώτης Πάστρας

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη