ΑΟ Λουτράκι


Οι Υάδες είναι βροχοποιές θεότητες και νύμφες. Είναι οι κόρες του Άτλαντα που τίμησε ο Δίας

για την ανατροφή του γιου του, Διονύσου. Οι μορφές τους στέκουν λαμπερές ανάμεσα στα

αστέρια του ουρανού. Είναι προικισμένες με το χάρισμα να αναπληρώνουν το πολύτιμο νερό

στον κόσμο. Από τη γενέθλια γη τους, στις οροσειρές της Κυλλήνης (Ζήρεια), κάθε Υάς

φέρνει στα χέρια μας το δώρο του πατέρα των θεών.

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ΝΑΤΟΥΡΑ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1969 υπό την επωνυμία ΙΡΙΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. με αντικείμενο την εμφιάλωση και εμπορία αναψυκτικών και εμφιαλωμένου νερού και έδρα στο Λουτράκι Κορινθίας. Το 1987 τα δικαιώματα ιδιοκτησίας αλλάζουν και από το 1992 επικεντρώνεται στην εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Λουτρακίου με brand name IRIS.

Η εταιρεία, το 2004 αλλάζει την επωνυμία της σε ΝΑΤΟΥΡΑ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ και διακριτικό τίτλο Natura m εμπνεόμενη από την περιοχή NATURA όπου υλοποιώντας το πρόγραμμα της ανάπτυξής της μεταφέρεται το 2008.

 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η Εταιρεία από την ίδρυσή της πραγματοποιεί επενδύσεις σε προηγμένο  μηχανολογικό εξοπλισμό, σε διασφάλιση ποιότητας και σε ανθρώπινο δυναμικό. Το 2004 στα πλαίσια σχεδίου περαιτέρω ανάπτυξής της, η ΝΑΤΟΥΡΑ επέλεξε τους Καλιάνους της Ορεινής Κορινθίας σε υψόμετρο 700m από την θάλασσα, για να αποκτήσει δική της πηγή Φυσικού Μεταλλικού Νερού άριστης ποιότητας σε νερού βεβαιωμένης άριστης ποιότητας.

 

Η περιοχή στην οροσειρά της Κυλλήνης είναι χαρακτηρισμένη «τοπίο ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους», προστατεύεται από την συνθήκη RAMSAR και το δίκτυο ΝΑΤΟΥΡΑ 2000, εξασφαλίζοντας έτσι τις ιδανικές προϋποθέσεις για την παραγωγή εμφιαλωμένου νερού φυσικού, αγνού και ανέγγιχτου από τις ανθρώπινες δραστηριότητες.

 

Τον Φεβρουάριο 2007 η Εταιρεία ξεκίνησε την κατασκευή μονάδας εμφιάλωσης εμβαδού 5.500 m2 σε ιδιόκτητη έκταση 40.000 m2 στην περιοχή. Η νέα μονάδα, ολοκληρώθηκε το Μάιο 2008 και σήμερα εμφιαλώνει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ὑάς από την ομώνυμη πηγή Υάς, με παραγωγική δυνατότητα 225.000.000 φιαλών το χρόνο.

 

Το εμφιαλωτήριο, από τα πλέον σύγχρονα της Ευρώπης αποτελεί σήμερα υπόδειγμα για την κατασκευή εργοστασίων εμφιάλωσης. Έχει μελετηθεί και υλοποιήθηκε αφενός βάσει της πολύχρονης εμπειρίας μας και αφετέρου βάσει των αυστηρών προδιαγραφών ποιότητας που ισχύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα εμφιαλωτήρια.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Από την αρχή της λειτουργίας της η ΝΑΤΟΥΡΑ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ έδωσε τεράστια σημασία στην διασφάλιση της ποιότητας και γι’ αυτό πάντα επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και σε διαδικασίες που έχουν ως αποτέλεσμα ασφαλή προϊόντα, προστασία του περιβάλλοντος και ικανοποιημένους καταναλωτές.

Στο πλήρως εξοπλισμένο χημείο που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της, διενεργούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, από έμπειρους χημικούς μικροβιολογικές και φυσικοχημικές αναλύσεις κάθε είδους στο νερό, στα έτοιμα προϊόντα και στις Α’ Ύλες. Οι έλεγχοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα επαληθεύονται και πιστοποιούνται από εξωτερικά ανεξάρτητα εργαστήρια.

Η TUV HELLAS, ελέγχει και πιστοποιεί την Εταιρεία μας με σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων EN ISO 22000 : 2005 και με σύστημα διαχείρισης διαδικασιών EN ISO 9001 : 2008. Οι Α’ Ύλες που χρησιμοποιούμε έρχονται πιστοποιημένες από το Βέλγιο, τη Γαλλία και ο υψηλής τεχνολογίας υπερσύγχρονος μηχανολογικός μας εξοπλισμός είναι Γερμανικής, Γαλλικής και Βρετανικής προέλευσης ( Krones, Sidel, Gardner Denver ).

 

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ὑάς

Οι κλιματικές αλλαγές, το κακό δίκτυο ύδρευσης, η εντατικοποίηση των καλλιεργειών με την αλόγιστη χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων έχουν μολύνει τους υδροφόρους πόρους και οδηγούν τον άνθρωπο στην αναζήτηση και κατανάλωση ασφαλούς εμφιαλωμένου νερού.

 

Σήμερα η κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού αφενός ενδείκνυται για ένα υγιεινό διαιτολόγιο και αφετέρου προσφέρεται αντί αναψυκτικών αφού ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει κάθε στιγμή ένα ασφαλές υγιεινό και χωρίς θερμίδες δροσερό ποτό.

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ὑάς από την πηγή Υάς ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή γιατί είναι πτωχό σε νάτριο άρα κατάλληλο για δίαιτα, έχει ισορροπημένα φυσικοχημικά στοιχεία, καλή γεύση και είναι το μοναδικό νερό στην Ελλάδα που εμφιαλώνεται σε πηγή με υψόμετρο 700m.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Natura m

ΝΑΤΟΥΡΑ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.

 

Έδρα – Αποθήκες - Γραφεία :

3Ο Χλμ. Λεωφ. Λουτρακίου – Αθηνών,

203 00 Λουτράκι, Ελλάδα,

Τ +30 27440 22693

F +30 27440 64233

 

Εργοστάσιο - Αποθήκες :

Καλιάνοι, Στυμφαλία Κορινθίας,

200 16, Καλιάνοι, Ελλάδα,

Τ +30 27470 22500

F +30 27470 22520

W Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.hyas.gr www.naturabottling.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη