ΑΟ Λουτράκι


Με μια κακή εμφάνιση και εμφανή προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι, οι οράνιε αποχαιρέτησαν τη φετινή χρονιά με μια βαριά ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θήβα.

 

Οι οράνιε ήταν μέσα στο παιχνίδι για περίπου 70 λεπτά, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν στο 36ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στη μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους  και για τις δύο ομάδες.

Οι  γηπεδούχοι σε αυτό το λεπτό εκμεταλλεύτηκαν ένα τραγικό λάθος στο κέντρο της άμυνας  και σημείωσαν το δεύτερο τέρμα που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση. Οι οράνιε απογοητευμένοι, «παρέδωσαν τα όπλα» και οι γηπεδούχοι με δύο ακόμη γκολ έφτασαν σε μια ευρεία νίκη.

Με σχήμα ανάγκης παρατάχθηκαν οι οράνιε, αφού ο Σιώκος (εμφανέστατη η απουσία του) ήταν εκτός λόγω τιμωρίας  και αντικαταστάθηκε από το Λάιο που αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ. Οι τραυματίες Αποστολάκης και Πουλάκος δεν είναι 100% έτοιμοι και πήραν αναγκαστικά χρόνο συμμετοχής ελλείψει άλλων εναλλακτικών λύσεων. Ο  επίσης τραυματίας και ανέτοιμος Μπριλάκης  απλώς συμπλήρωσε την αποστολή.

Τίποτα ιδιαίτερο δεν συνέβη στο πρώτο μέρος με τους οράνιε να περιμένουν τους αντιπάλους τους και να προσπαθούν να βγουν σε κόντρα επιθέσεις. Στο 36ο λεπτό, όμως οι ακίνδυνοι έως τότε γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν όταν ο Αργυρίου έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Σπανός με κοντινή προβολή πρόλαβε τον Διαμαντή (οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν) και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, οι οράνιε , ανα και σε κακή μέρα, προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, αλλά τα προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι παρέμειναν άλυτα.

Στο 67ο λεπτό, ο Σπανός έκλεψε τη μπάλα από τον Μαυρέλη και έκανε το γύρισμα με τον Μπέκα εξ επαφής να πλασάρει πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.

Στο 71ο λεπτό, σε μια φάση διαρκείας στην εστία των οράνιε με τρία συνεχόμενα κόρνερ, οι γηπεδούχοι διπλασίαασαν τα τέρματα τους. Ο Μάγγος έδιωξε με κεφαλιά στο πρώτο κόρνερ. Ο Σπανός πλάσαρε στο δεύτερο κόρνερ με τον Διαμαντή να διώχνει εντυπωσιακά. Στο τρίτο κόρνερ, ο Μεταξούλης εντελώς αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Οι οράνιε «παραδόθηκαν» και ο Σπανός στο 78ο λεπτό βγήκε απέναντι στον Διαμαντή και με πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 92ο λεπτό, ο Τσιώλης ελίχθηκε από πλάγια μέσα στην περιοχή και έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή με τον Πουλάκο να βρίσκει «αέρα» από κοντά. Στην εξέλιξη της φάσης ο Σπανός έκανε το γύρισμα στον Δέδε, ο οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Οι οράνιε πλέον βρίσκονται ουραγοί της βαθμολογίας και η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών θα φέρει πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις στην ομάδα.

 

13η Αγωνιστική
Κυριακή 18/12/2016Δ.Α.Κ ΘήβαςΘεατές: 250
Διαιτητής: Καλαμάτας ΔημήτρηςΒοηθοί: Χατζηκαμαγιάννης,Τσιφλάκος
 
Α.Ο Θήβα4- 0Α.Ο Λουτράκι
 
Σκόρερς
Σπανός (36',78') 
Μεταξούλης (71') 
Δέδες (93') 
 
Αρχικές ενδεκάδες
Μόνος Διαμαντής
Κουτσούμπας Νικολάου
Τσατσαρώνης Παπαναστασίου
Γεωργίου Λάιος
Ευσταθίου Μαυρέλης
Δέδες Τσώκος
Αργυρίου Αποστολάκης
Μπέκα Μάγγος
Σπανός Κωβαίος
Τσομπάνης Βαλκάνος
Κατσογιάννης Γούλας
 
Αναπληρωματικοί
Μαλισσιόβας Μπριλάκης
Μαυρόπουλος Βοϊδήλας
Μεταξούλης  Πουλάκος
Φαλαγγίτης Βανδώρος
Κοτώρος Γεωργούλιας
Ελέζι Τσιώλης
Γιαλός Ζερβός
 
Αλλαγές
Μεταξούλης -> Κουτσούμπας (64') Ζερβός -> Αποστολάκης (46')
Μαυρόπουλος-> Κατσογιάννης (66') Πουλάκος -> Κωβαίος (71')
Μαλισσιόβας -> Μπέκα (75') Τσιώλης -> Νικολάου (79')
 
Κίτρινες κάρτες
Μπέκα (23') Βαλκάνος (22')
 Μάγγος (35')
 


Διαμαντής
Παπαναστασίου
Νικολάου
Μαυρέλης
Τσώκος
Βαλκάνος
Λάιος
Μάγγος
Γούλας
Κωβαίος
Αποστολάκης

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη