ΑΟ Λουτράκι


Ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν τελέστηκε σήμερα στο Θώδειο στάδιο από Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη πατήρ Σωφρόνιο, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας στο νέο Πρωτάθλημα.

 

Στην τελετή παραβρέθηκαν μαζί με τον πρόεδρο κ. Θωμά Καναβό, ο αντιπρόεδρος κ. Οικονόμου, ο γραμματέας κ. Γέρου, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Γεωργίου, ο Γενικός έφορος κ. Λογοθέτης, ο ταμίας κ. Δημάκης και φυσικά ο γενικός αρχηγός κ. Σπανίδης.

Εκτός από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, το παρόν έδωσαν και οι ομάδες Κ15 (Νέων) και Κ13 (Παίδων) του συλλόγου με τους προπονητές τους κ.κ Νούλα και Πέτρου.

Ο πατήρ Σωφρόνιος ευλόγησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε στην οικογένεια της ομάδας μας υγεία, σταθερότητα και πρόοδο.

Με το πέρας του αγιασμού οι ποδοσφαιριστές  των ομάδων μας ξεκίνησαν την απογευματινή τους προπόνηση υπό τις οδηγίες των προπονητών τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε δείπνο στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας στο «Ουζερί Γιάννης» στην παραλία Λουτρακίου.

Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στην Κυριακάτικη πρεμιέρα του Πρωταθλημάτος και την αναμέτρηση με με τον Βύζα Μεγάρων.

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4