ΑΟ Λουτράκι


Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι οράνιε στην πρώτη τους φετινή έξοδο μακριά από το Λουτράκι, αλλά δεν κατάφεραν  τελικά να πάρουν το τρίποντο που δικαιούνταν σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, παραχωρώντας την ισοπαλία 2-2 στη Δόξα Νέας Μανωλάδας.


Οι οράνιε εμφανίστηκαν καλοστημένοι μέσα στο γήπεδο, είχαν πάθος και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη. Ήταν άτυχοι όμως στην τελική προσπάθεια, ενώ έχουν πολλά παράπονα από το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καρυοφύλλη που τους αρνήθηκε δύο πέναλτι και έδωσε ένα άλλο  που μόνο αυτός είδε.


Ο Κωβαίος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους μόλις στο 100ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Ο Αποστολάκης δέχτηκε ένα μαρκάρισμα εκτός περιοχής, ο διαιτητής έδειξε πλεονέκτημα και ο Κωβαίος ξεφεύγοντας από τον προσωπικό του αντίπαλο μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Καλλιακμάνη για το 0-1.


Οι γηπεδούχοι  βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς, προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά  ο μόνος τρόπος για να διασπάσουν την άμυνα των οράνιε, καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν από στημένες φάσεις. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μεσολόγγη ήταν αυτοί  που δημιουργούσαν τις επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Καλλιακμάνη για να επιτύχουν και δεύτερο τέρμα.


Στο 5ο λεπτό, οι οράνιε ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σωτηρόπουλου στον  Αποστολάκη, αλλά το μόνο που δόθηκε τελικά ήταν μια κίτρινη κάρτα στον επιθετικό των οράνιε για θέατρο (!).


Στο 11ο λεπτό, ο Αποστολάκης έκανε το παράλληλο γύρισμα στη μικρή περιοχή. Ο Καλλιακμάνης πρόλαβε και μπλόκαρε πριν η μπάλα φτάσει στον ξεμαρκάριστο Κωβαίο.


Στο 16ο λεπτό, μετά από κόρνερ των γηπεδούχων ο Κυριαζόπουλος έκανε το γυριστό σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ χωρίς να ανησυχεί τον Διαμαντή.


Στο 20ο λεπτό, ο Ζερβός έκανε την κάθετη πάσα στον Αποστολάκη μέσα στην περιοχή, αλλά ο Νιφορόπουλος σαν «από μηχανής θεός» έκοψε την τελευταία στιγμή.


Στο 22ο λεπτό, ο Παπαναστασίου θα ξεφύγει από πλάγια , θα μπει μέσα στην περιοχή και θα κάνει το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι με τον Αποστολάκη να μην προλαβαίνει με το κεφάλι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 23ο λεπτό, ο Ζερβός θα βρει τον Αποστολάκη μέσα στην περιοχή, αλλά το γυριστό διαγώνιο σουτ του επιθετικού των οράνιε θα είναι αδύναμο και θα δώσει την ευκαιρία στον Καλλιακμάνη να μπλοκάρει.


Στο 24ο λεπτό, ο Μελετίδης θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής με τον Διαμαντή να αποκρούει αρχικά και τον Τσώκο να απομακρύνει στη συνέχεια.


Στο 31ο λεπτό, ο Αργυρόπουλος έκανε μια δυνατή κάθετη μπαλιά, οι Γούρμος και Παπαναστασίου συγκρούστηκαν ενώ η μπάλα έβγαινε άουτ. Ο κ. Καρυοφύλλης ανακάλυψε πέναλτι και ο Μελετίδης δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο αυτό το δώρο. Εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.


Στο 42ο λεπτό, η κάθετη πάσα του Σιώκου στον Κωβαίο με τον Καλλιακμάνη να «διαβάζει» εγκαίρως  τη φάση, να βγαίνει από την εστία του  και να μπλοκάρει.


Στο 53ο λεπτό, η εκτέλεση φάουλ του Σιώκου εκτός περιοχής θα βρει σε καλή θέση τον Καλλιακμάνη που θα μπλοκάρει εύκολα.


Στο 55ο λεπτό, το σουτ του Ζερβού από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα κοντράρει στον Αργυρόπουλο, που με υπερένταση έπεσε στα πόδια του μεσοεπιθετικού των οράνιε και θα βγει κόρνερ.


Στο 59ο λεπτό, ο ελιγμός του Αποστολάκη από πλάγια και το δυνατό σουτ θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Καλλιακμάνη.


Στο 64ο λεπτό, ο Καλλιακμάνης θα πέσει στη γωνία και θα εξουδετερώσει το επικίνδυνο σουτ του Ζερβού από το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Στο 65ο λεπτό, το γύρισμα του Κωβαίου στον Αποστολάκη θα είναι δυνατό. Ο Καλλιακμάνης θα μπλοκάρει.


Στο 72ο λεπτό, στην πρώτη μεγάλη φάση των γηπεδούχων στο παιχνίδι.  Το κόρνερ με τον Παπαδόπουλο να κάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά του αριστερού κάθετου δοκαριού του Διαμαντή και να φεύγει άουτ.


Στο 75ο λεπτό, η σέντρα του Παπουτσή με τον Μάγγο να κάνει ανενόχλητος την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή για το 1-2.


Πλέον το παιχνίδι απέκτησε μια «άγρια ομορφιά» με τους γηπεδούχους να πιέζουν , πάντα με στημένες μπάλες, την εστία του Διαμαντή και τους οράνιε στις αντεπιθέσεις να φλερτάρουν με το  1-3.


Στο 79ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αργυρόπουλος στην κίνηση θα σουτάρει με τον Διαμαντή να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να διώχνει σε κόρνερ.


Στο 82ο λεπτό, μετά από μια ακόμη εκτέλεση  κόρνερ ο Σωτηρόπουλος με δυνατό διαγώνιο συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους.


Στο 85ο λεπτό, ο Σωτηρόπουλος δεν θα καταφέρει να απομακρύνει τη μπάλα μέσα από την περιοχή. Ο Παπουτσής θα σουτάρει , αλλά ο Καλλικμάνης θα μπλοκάρει σταθερά.


Στο 88ο λεπτό, ο Χρυσαφίδης θα χάσει την ευκαιρία του αγώνα. Η «γλυκιά» σέντρα του Ζερβού στο δεύτερο δοκάρι και ο Χρυσαφίδης μόνος του απέναντι στον Καλλιακμάνη θα κάνει τη κεφαλιά άουτ.


Στο 90ο λεπτό, ο Ζερβός θα κάνει τη μπαλιά τρύπα στον Παπουτσή, που θα βγει στην πλάτη του Σωτηρόπουλου, με τον αμυντικό  των γηπεδούχων  να τον τραβάει από τη φανέλα μέσα στην περιοχή. Ο κ. Καρυοφύλλης θα δώσει φάουλ εκατοστά έξω  από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και θα αποβάλει τον αμυντικό των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Σιώκος θα εκτελέσει το φάουλ με τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Καλλιακμάνη.


Στο 94ο λεπτό, ο Πούτσης θα κλέψει τη μπάλα από τον Βραχνή, θα μπει από πλάγια μέσα στην περιοχή και θα κάνει το γύρισμα στην κορυφή της μεγάλης περιοχής. Ο Ζερβός θα σουτάρει δυνατά με τον Καλλιακμάνη να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει.


Μπορεί το βάρος της κριτικής να πέφτει πάνω στον διαιτητή της συνάντησης κ. Καρυοφύλλη για τις καθοριστικές, για την τελική έκβαση του αγώνα, αποφάσεις του, αλλά υπάρχουν και δύο θετικά στοιχεία στη σημερινή του διαιτησία. Το γεγονός ότι έπαιξε πολύ το πλεονέκτημα και άφηνε συνεχώς τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Ένα δεύτερο στοιχείο είναι ότι πήρε όλο τον αγώνα στις πλάτες του, αφού δεν είχε την παραμικρή βοήθεια από τους βοηθούς του.

Γ' Εθνική Κατηγορία - 2η Αγωνιστική
Κυριακή 04/10/2015Γήπεδο ΜανωλάδαςΘεατές: 300
Διαιτητής: Καρυοφύλλης Κων/νοςΒοηθοί: Παπανδριόπουλος Γεώργιος, Χρηστάκος Παναγιώτης
 
Δόξα Νέας Μανωλάδας2 - 2ΑΟ Λουτράκι
 
Σκόρερς
Μελετίδης (31'πεν.) Κωβαίος (2')
Σωτηρόπουλος (82') Μάγγος (75')
 
Αρχικές ενδεκάδες
Καλλιακμάνης Διαμαντής
Νιφορόπουλος Χουστουλάκης
Σωτηρόπουλος Παπαναστασίου
Σούλης Στ. Σιώκος
Βραχνής Μαυρέλης
Κυριαζόπουλος  Τσώκος
Νικολόπουλος Νικολάου
Βατσής Μάγγος
Μελετίδης Κωβαίος
Αργυρόπουλος Ζερβός
Γούρμος Αποστολάκης
 
Αναπληρωματικοί
Παπαδόπουλος Σπέτσης
Τσουκαλάς  Κολοβάκης
Νικολακόπουλος Πούτσης
Σούλης Β. Παναγιωτόπουλος
Κοτσόκολος Χατζηστάμου
Μπαρμπαρούσης Παπουτσής
Αδαμόπουλος Χρυσαφίδης
 
Αλλαγές
Κυριαζόπουλος -> Μπαρμπαρούσης (25') Χουστουλάκης -> Παπουτσής (68')
Σούλης Στ. -> Τσουκαλάς (65') Κωβαίος -> Πούτσης (71')
Νιφορόπουλος -> Παπαδόπουλος (70') Αποστολάκης -> Χρυσαφίδης (79')
 
Κίτρινες κάρτες
Μπαρμπαρούσης (38') Αποστολάκης (5')
Σωτηρόπουλος (39') Παπαναστασίου (31')
Νικολόπουλος (47') Κωβαίος (60')
 Σιώκος (80')
  Παπουτσής (88')
 
Κόκκινες κάρτες
Σωτηρόπουλος (90') 
 


Διαμαντής
Νικολάου
Μαυρέλης
Τσώκος
Παπαναστασίου
Ζερβός
Μάγγος
Σιώκος
Χουστουλάκης
Κωβαίος
Αποστολάκης

 

 

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4