ΑΟ Λουτράκι


Σε μια μεταγραφή - επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Α.Ο Λουτράκι αποκτώντας τον 18χρονο Στάθη Λέκκα από τον Τενεάτη Αθικίων.

 

Οι άνθρωποι της διοίκησης παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον νεαρό μέσο της ομάδας των Αθικίων και χθες ολοκλήρωσαν τις επαφές με τον παίκτη και τους ανθρώπους της διοίκησης του Τενεάτη.

Ο ταλαντούχος Στάθης Λέκκας είναι γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 1997 και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει αγωνιστεί σε 43 παιχνίδια με την ομάδα του Τενεάτη στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κορινθίας σημειώνοντας 11 γκολ.

Προσωπική άποψη για τον ποδοσφαιριστή είχε και ο κ. Μεσολόγγης, ο οποίος έχει παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή σε δύο παιχνίδια φέτος και έδωσε ανεπιφύλακτα το …πράσινο φως για την απόκτηση του.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ένας από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του στην Α’ κατηγορία Κορινθίας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των οράνιε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ τη Διοίκηση του Τενεάτη και τον προπονητή μου κ. Καρσιώτη για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου έδειξαν ώστε να κάνω το επόμενο βήμα μου, καθώς και όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προνητή του Α.Ο Λουτράκι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εγώ από την πλευρά μου με τη δουλειά μου θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω όλους.»

Το νεαρό ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στα γραφεία της ομάδας ο αντιπρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Οικονόμου, ο οποίος εκ μέρους του Δ.Σ δήλωσε: « Μπορεί να αγωνιζόμαστε σε εθνική κατηγορία και να έχουμε ως πρώτο αγωνιστικό στόχο την παραμονή μας σε αυτή, αλλά δεν αποστρέφουμε το βλέμμα μας από το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Με τη μεταγραφή του Στάθη σήμερα επιβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά ότι η πόρτα της ομάδας μας είναι πάντα ανοιχτή σε όλα τα νεαρά ταλέντα του νομού μας που έχουν όρεξη για δουλειά και διαθέτουν υπομονή και επιμονή για να βελτιωθούν και να αλλάξουν επίπεδο. Η σημερινή μεταγραφή είναι μέρος ενός πλάνου ανανέωσης που έχουμε θέσει και περιλαμβάνει παράλληλα και την σταδιακή ενσωμάτωση στο έμψυχο δυναμικό ορισμένων ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων του συλλόγου μας. Εκ μέρους του Δ.Σ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Τενεάτη Αθικίων, οι οποίοι με ξεχωριστή σοβαρότητα και υπευθυνότητα έδειξαν εμπράκτως τη διάθεση να βοηθήσουν τον αθλητή τους να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω.»

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στάθη Λέκκα από τον Α.Π.Σ Τενεάτη Αθικίων.

Ο 18χρονος παίκτης έχει γεννηθεί στις 9/10/1997, έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος.

Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Τενεάτη Αθικίων καθώς και τον προπονητή της ομάδας κ. Καρσιώτη για την άψογη συνεργασία τους έτσι ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που στον ταλαιπωρημένο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου υπάρχουν ακόμη παράγοντες και προπονητές που δείχνουν αγάπη και γνήσιο ενδιαφέρον για την εξέλιξη των νεαρών αθλητών τους.»

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη