ΑΟ Λουτράκι


Οι οράνιε πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα του πρώτου 20λεπτου, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση στο 5ο λεπτό και εμφανίζοντας για άλλο ένα παιχνίδι προβλήματα στον τομέα της δημιουργίας, δεν κατάφεραν να αποφύγουν την πρώτη τους εκτός έδρας ήττα από την Αχαϊκή.

 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο παιχνίδι και σχεδόν με τη σέντρα βρέθηκαν σε θέση βολής. Ο Μενίκου έκανε το γέμισμα στην περιοχή των οράνιε και ο Αγγελόπουλος βρέθηκε (υπό δύσκολη γωνία) στο δεύτερο δοκάρι της εστίας του Διαμαντή. Το πλασέ του επιθετικού των «καναρινιών» κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων των οράνιε.

Στο 5ο λεπτό, ο προωθημένος Παπαδόπουλος θα νικήσει στον αέρα τον Μπριλάκη και μετά από εκτέλεση κόρνερ θα στείλει με δυνατή κεφαλιά τη μπάλα στο δεξί Γ της εστίας του Διαμαντή για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι οράνιε χρειάστηκαν ένα 20λεπτο για να ξεπεράσουν τη ψυχρολουσία του γκολ και να βρουν τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Κράτησαν μακριά τους αντιπάλους τους από τη εστία του Διαμαντή, οι οποίοι γρήγορα φάνηκε ότι θα μπορούσαν να φανούν απειλητικοί μόνο από στημένες μπάλες, αλλά ένα πλήθος  αβίαστων λαθών  στο χώρο του κέντρου άφηνε τις προσπάθειες τους ημιτελείς και ουσιαστικά ακίνδυνες για την εστία του Δρακόπουλου.

Κάποια σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής εκατέρωθεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα και η επόμενη μεγάλη στιγμή ήρθε στο 42ο λεπτό από τους γηπεδούχους. Οι οράνιε έχουν ανέβει ψηλά και πιέζουν, οι αμυντικοί της Αχαϊκής απομακρύνουν τη μπάλα και ο Μενίκου κάνει τη βαθιά μπαλιά στον Καρρά που βρέθηκε μέσα στην περιοχή των οράνιε. Η πίεση του Μπριλάκη εμπόδισε τον επιθετικό των γηπεδούχων να κάνει σε πρώτο χρόνο το σουτ, ο Καρράς δεν έχασε τον έλεγχο της μπάλας  και με δεύτερη προσπάθεια σούταρε από το σημείο του πέναλτι με τον Νικολάου να βάζει την κόντρα την τελευταία στιγμή και διώχνει σε κόρνερ.

Οι οράνιε ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος πιο δραστήρια και στο 60ο λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Βαλκάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάγγος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και ο Στεφανόπουλος μπροστά από τον Παπουτσή και πάνω στη γραμμή του τέρματος έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στην ευκαιρία των οράνιε στο 63ο λεπτό με την καρφωτή κεφαλιά του Καρρά από το ύψος του πέναλτι, που έδιωξε εντυπωσιακά ο Διαμαντής με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Στη συνέχεια, η όποια επιθετικότητα των γηπεδούχων ατόνησε με τους οράνιε να κερδίζουν μέτρα μέσα στο γήπεδο και με τη βοήθεια των αλλαγών από τον πάγκο να πιέζουν για την ισοφάριση.

Από το 75ο λεπτό και μετά, ήταν οφθαλμοφανές ότι οι γηπεδούχοι θα προσπαθούσαν να κρατήσουν με «νύχια και δόντια» το αποτέλεσμα και το παιχνίδι εξελίχτηκε σε παρωδία. Με τους παίκτες των γηπεδούχων να πέφτουν συνεχώς κάτω, το παιχνίδι να διακόπτεται κάθε λίγο, είναι ζήτημα να παίχτηκαν πέντα λεπτά ποδοσφαίρου έως τη λήξη του αγώνα στο 96ο λεπτό.

Η επίμαχη φάση του 83ου λεπτού.

Η φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των οράνιε και πυροδότησε ένταση στο γήπεδο οφείλεται στην απειρία του διαιτητή κ. Κουτσαναστάση και του α’ βοηθού κ. Λάμια (κάκιστοι και οι δύο σήμερα και χωρίς να τους τύχει δύσκολη φάση) και στην εμπειρία και «ποδοσφαιρική πονηριά» του τεχνικού των γηπεδούχων κ. Γκόφα.

Οι οράνιε φεύγουν στην αντεπίθεση και κερδίζουν ένα φάουλ εκτός περιοχής σε πλάγια θέση. Ο Βαλκάνος ετοιμάζεται να το εκτελέσει, όταν από τον διαιτητή γίνεται αντιληπτός στην άλλη μεριά του γηπέδου ο πεσμένος  Πλαστουργός. Ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον παίκτη της Αχαϊκής. Η γιατρός του αγώνα αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο ποδοσφαιριστής –κακώς- παραμένει εντός αγωνιστικού χώρου. Ο διαιτητής το αντιλαμβάνεται, βγάζε ι την κίτρινη κάρτα και τρέχει προς το μέρος του ποδοσφαιριστή για τη δείξει. Ο επιθετικός των γηπεδούχων είχε ήδη αντικρίσει κάρτα και αυτή θα ήταν η δεύτερη. Ο κ. Γκόφας το αντιλαμβάνεται από τον πάγκο, σηκώνει αμέσως παίκτη και τρέχοντας προς τον επόπτη φωνάζει «αλλαγή» για να…σώσει την αποβολή του παίκτη του. Ο κ. Λάμιας σηκώνει τη σημαία, ο διαιτητής ενώ είναι πλέον μπροστά στον Πλαστουργό βλέπει το υψωμένο σημαιάκι του βοηθού του και ξαναβάζει την κάρτα στην τσέπη του.

Όπως είναι φυσικό, η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των παικτών, αλλά και του πάγκου των οράνιε, αλλά παρά τις έντονες διαμαρτυρίες, η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε. Ο Βαλκάνος εκτέλεσε τελικά το φάουλ στο 90ο λεπτό. Επτά λεπτά μετά τον καταλογισμό του.

Την ίδια ώρα στην κερκίδα του γηπέδου και στο σημείο που βρισκόταν ένας μικρός πυρήνας φίλων των οράνιε με τον πρόεδρο κ. Καναβό, δύο μέλη του Δ.Σ της ομάδας , τον πατέρα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας και τρεις γυναίκες φιλάθλους,  τα «αίματα άναψαν» με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ομάδας παρά την παρουσία αστυνομικής δύναμης να δεχθεί άνανδρη επίθεση από μερίδα φίλων των γηπεδούχων και να τραυματιστεί ελαφρά στο λαιμό.

 

Το φιλμ του αγώνα:

 01΄ : Ευκαιρία για την Αχαϊκή με το ξεκίνημα του αγώνα. Σέντρα στην άμυνα των οράνιε και ο Αγγελόπουλος από καλή θέση και λίγο πλάγια σούταρε στο εξωτερικό των διχτύων του Διαμαντή.

05΄ : ΓΚΟΛ για την Αχαϊκή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο προωθημένος Παπαδόπουλος θα πιάσει καρφωτή κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στο δεξί Γ της εστίας του Διαμαντή

07' :  Σουτ του Βαλκάνου εκτός περιοχής, λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δρακόπουλου

18΄: Σουτ του Μενίκου εκτός περιοχής, λίγα μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.

20΄: Κίτρινη κάρτα στον Κώστα Αποστολάκη για αντικανονικό μαρκάρισμα.

24΄: Σέντρα του Αγγελόπουλου στην μικρή περιοχή θα απομακρύνει την τελευταία στιγμή ο Παναγόπουλος σε κόρνερ.

25΄: Εκτέλεση κόρνερ, θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά ο Αγγελόπουλος, αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

29΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Βαλκάνο λίγο έξω από την περιοχή, ο Κωβαίος θα πιάσει την κεφαλιά, αλλά ο Παπαδόπουλος θα απομακρύνει.

37΄: Εκτέλεση κόρνερ από την Αχαϊκή, ο Παπαδόπουλος θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα θα καταλήξει πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.

42΄: Μεγάλη ευκαιρία για την Αχαϊκή με τον Καρρά. Σε απόκρουση της άμυνας της Αχαϊκής, ο Καρράς θα βρεθεί μόνος του στην περιοχή των οράνιε, θα χάσει το κοντρόλ και ο Νικολάου θα προλάβει να διώξει μακριά.

46΄: Πρώτη αλλαγή γαι τους οράνιε. Ο Τσώκος στη θέση του Αποστολάκη.

53΄: Σουτ του Πλαστουργού λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, θα καταλήξει πολλά μέτρα άουτ.

57΄: Κίτρινη κάρτα στον Κώστα Παναγόπουλο για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

59΄: Κίτρινη κάρτα στον Πλαστουργό για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Βαλκάνο.

60΄: Μεγάλη ευκαιρία για το Λουτράκι. Ο Βαλκάνος θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Μάγγος θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά, αλλά θα απομακρύνει πάνω στην γραμμή ο Στεφανόπουλος.

62΄: Δεύτερη αλλαγή για τους οράνιε. Ο Ηλίας Σιώκος στην θέση του Thiago.

63' : Κόρνερ των γηπεδούχων, καρφωτή κεφαλιά ο Καρράς, θα αποκρούσει εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο Διαμαντής.

65΄: Εκτέλεση φάουλ του Σιώκου στο δεύτερο δοκάρι, δεν θα προλάβει την κεφαλιά ο Μπριλάκης.

74΄: Τρίτη αλλαγή για τους οράνιε, ο Δημήτρης Μαυρέλης στη θέση του Νίκου Παπουτσή

75΄: Αλλαγή για την Αχαϊκή, ο Γεωργόπουλος στην θέση του Καρρά.

78΄: Κίτρινη κάρτα στον Ντάζο για επικίνδυνο μαρκάρισμα στην Παναγόπουλο.

80' : Εκτέλεση φαουλ από τον Ηλία Σιώκο, ο Δρακόπουλος θα αποκρούσει, αλλά θα μαζέψει με δεύτερη προσπάθεια μπροστά από τον Κωβαίο.

85΄: Αλλαγή για την Αχαϊκή. Στη θέση του Πλαστουργού θα περάσει ο Κωστούλας.

Ματς παρωδία στα τελευταία λεπτά. Οι γηπεδούχοι πέφτουν συνέχεια κάτω για καθυστέρηση. Φίλαθλοι της Αχαϊκής επιτέθηκαν και χτύπησαν τον Πρόεδρο του Α.Ο. Λουτράκι κ. Θωμά Καναβό.

 

4η Αγωνιστική
Κυριακή 02/10/2016Γήπεδο Κάτω ΑχαϊαςΘεατές: 400
Διαιτητής: Κουτσαναστάσης ΙωάννηςΒοηθοί: Λάμιας, Γκούμας
 
Αχαϊκή1 - 0Α.Ο Λουτράκι
 
Σκόρερς
Παπαδόπουλος (5') 
 
Αρχικές ενδεκάδες
Δρακόπουλος Διαμαντής
Ντάζος Νικολάου
Στεφανόπουλος Λάιος
Πετρόπουλος Παναγόπουλος
Παπαδόπουλος Μπριλάκης
Σωτηρόπουλος Παπουτσής
Meniku  Αποστολάκης
Κωνσταντινόπουλος Μάγγος
Καρράς Κωβαίος
Αγγελόπουλος Thiago
Πλαστουργός Βαλκάνος
 
Αναπληρωματικοί
Αποστολόπουλός Μαυρέλης
Ρουμπάτος Τσώκος
Γεωργόπουλος  Σιώκος
Πάγκαλος Βανδώρος
Δριμάλας Ζερβός
Κωστούλας Brestovichki
Σπυρόπουλος Γεωργούλιας
 
Αλλαγές
Γεωργόπουλος -> Καρράς (75') Τσώκος -> Αποστολάκης (46')
Κωστούλας-> Πλαστουργός (85')  Σιώκος -> Thiago (62')
Αγγελόπουλος -> Αποστολόπουλος (91') Μαυρέλης -> Παπουτσής (73')
 
Κίτρινες κάρτες
Πλαστουργός (59') Αποστολάκης (30')
Ντάζος (77') Παναγόπουλος (58')
 


Διαμαντής
Αποστολάκης
Νικολάου
Μπριλάκης
Λάιος
Thiago
Παναγόπουλος
Μάγγος
Παπουτσής
Κωβαίος
Βαλκάνος

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη