Η αγωνιστική δράση στον 6ο όμιλο επιστρέφει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της περασμένης εβδομάδας και οι οράνιε έχουν τρεις πολύ δύσκολες αποστολές έως το τέλος του πρώτου γύρου αγωνιζόμενοι με τους πρωτοπόρους του ομίλου.
Βάσει του αγωνιστικού προγράμματος, οι οράνιε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος θα πρέπει να δώσουν έξι αγώνες μακριά από το Θώδειο και μόλις τέσσερις στο …σπίτι τους.
Η αρχή γίνεται την Κυριακή (3/12) με την αναμέτρηση στη Ρόδο επί του Ιάλυσου , στη συνέχεια οι οράνιε θα ταξιδέψουν στον Κορυδαλλό (10/12), όπου θα αντιμετωπίσουν την Προοδευτική. Την Κυριακή (17/12) θα κάνουν το ρεπό τους, ακολουθεί η διακοπή των Χριστουγέννων και με την αλλαγή του χρόνου, η ομάδα θα ταξιδέψει για τρίτη και τελευταία φορά φέτος στη Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα (7/1).
Το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο στο Θώδειο στις 19 Νοεμβρίου ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Η ομάδα θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι της στις 14 Ιανουαρίου, δηλαδή σχεδόν μετά από δύο μήνες για να αντιμετωπίσει τον Πέλοπα Κιάτου στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.