ΑΟ Λουτράκι


Την δεύτερη νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Λουτράκι στην αναμέτρηση με τον ΣΦΛ Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Γιάννη Νούλα, καλύτερη από το πρώτο λεπτό του αγώνα επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-0. Το σκορ άνοιξε το 37ο λεπτό ο Βατουσιάδης και αν οι «οράνιε» ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 59ο λεπτό ο Βατουσιάδης με δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε ξανά το σύνθημα πανηγυρισμών στον ΑΟΛ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και τρία λεπτά αργότερα ο Μπούζας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τέταρτο γκολ των νικητών σημείωσε ο Παππάς στο 68ο λεπτό. Οι «οράνιε» πανηγύρισαν πέμπτη φορά με το γκολ που σημείωσε ο Γάλας στο 74ο λεπτό. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Μπέλλος.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Παπαφίλης, Παππάς, Γάλας, Μαυρέλης (5’  Στρουμπής, 70’  Τασίνος), Δαμουλιάνος Σ., Σιώκος, Βοϊδήλας, Βατουσιάδης, Τσατσόπουλος, Μπούζας, Δημάκης (60’ Μπέλλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Ελοκρανταμινέμ, Μαυραγάνης (90’ Ξανθόπουλος), Στριμμενόπουλος, Βαραβέρης, Μαυρέλης (46’ Στουλίκας), Παπαδημητρίου, Σμυρνής (60’ Σιδέρης), Ντόντος, Γλυκοφρύδης, Σέγγας (83’ Δελώτας), Λόντρας

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη