ΑΟ Λουτράκι


Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι εναντίον του Κύψελου που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Λεχαίου την προσεχή Κυριακή.

Η πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, μετά και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής αλλά και οι πέντε συνεχόμενες νίκες έχουν δημιουργήσει ευφορία και ευχάριστο κλίμα στην ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να χάσουν τον προσανατολισμό και την συγκέντρωση τους από την προσπάθεια που οφείλουν να καταβάλουν εντός του γηπέδου.

Η αντιμετώπιση κάθε αγώνα ξεχωριστά είναι η φιλοσοφία που διακατέχει φέτος την ομάδα και αυτό τόνισε ο προπονητής Παντελής Κολλιάκος σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές παράλληλα με την κριτική του και τις επισημάνσεις του για λάθη ή και παραλείψεις τους στον αγώνα της Κυριακής με τον Ισθμιακό.

Ο επόμενος αγώνας είναι ιδιαίτερα δύσκολος εναντίον της ομάδας του ΠΑΣ Κύψελος, μιας ομάδας με πληρότητα σε όλες τις θέσεις και ιδιαίτερα φορμαρισμένη αυτή την περίοδο. Παράλληλα η ομάδα του Α.Ο. Λουτράκι θα πρέπει να αντιπαρέλθει προβλήματα τραυματισμών με κυριότερο αυτό του πρώτου σκόρερ της Θεόδωρου Ζήση, ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στον τελευταίο αγώνα.

*** Το Δ.Σ. του Α.Ο. Λουτράκι, εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην αθλήτρια του Φείδωνα Άργους Μαρκέλλα Πάστρα, που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, για την απώλεια της μητέρας της.

SportCamp
Ουζερί
Rodogaz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4