ΑΟ Λουτράκι


Ο ακραίος επιθετικός που αναζητούσαν τον τελευταίο καιρό οι οράνιε βρέθηκε στο πρόσωπο του 27χρονου Κίριλ Μπρεστοβίτσκι (Kiril Brestovichki).

 

Ο 27χρονος Βούλγαρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας από την περασμένη Παρασκευή, ενώ πήρε και χρόνο συμμετοχής στο Σαββατιάτικο, πρώτο καλοκαιρινό φιλικό απέναντι στον Ισθμιακό, όπου και σκόραρε αγωνιζόμενος κατά διαστήματα στο αριστερό , όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Η τυπική…γραφειοκρατία  της μεταγραφής διευθετήθηκε σήμερα και ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Α.Ο Λουτράκι.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των οράνιε αναμένεται να αναδειχθεί σε  αγωνιστικό πασπαρτού για τον κ. Μεσολόγγη. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια στα δύο άκρα της επίθεσης, όπου και βασικά προορίζεται, αλλά και στα δύο άκρα της άμυνας.

Ο «Μπρέστο», όπως ήδη τον αποκαλούν στις προπονήσεις οι νέοι του συμπαίκτες, έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές κατηγορίας της Βουλγαρίας και διαθέτει  πολύτιμη πείρα. Μια σημαντική προσθήκη στη νεανική  –φέτος – ομάδα των οράνιε με τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ να κυμαίνεται στα 21,8 χρόνια.

Δηλώσεις:

O ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “ Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Αγαπάω την Ελλάδα, όλα εδώ είναι πολύ όμορφα. Έχω έρθει στο παρελθόν μόνο για διακοπές και όχι για ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ εδώ. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν πολύ φιλικά και προσπαθούν κάθε μέρα να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή χρονιά και να επιτύχει όλους τους στόχους της.»

Ο πρόεδρος του Α.Ο Λουτράκι κ. Θωμάς Καναβός στις δηλώσεις του στάθηκε κυρίως στην εμπειρία και τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις που φέρει μαζί του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και τόνισε την πολύ θετική επίδραση που μπορεί να έχει αυτό στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ.

«Ο Μπρέστο είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα. Είναι ένας παίκτης που φέρνει μαζί του μια διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα από μια άλλη χώρα. Πιστεύω ότι πέρα από την αγωνιστική του παρουσία, μπορεί σε συνεργασία με τα έμπειρα παιδιά που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ να βοηθήσουν τους νεαρότερους  ποδοσφαιριστές της ομάδας  στο να κατανοήσουν ακόμη περισσότερο τη σωστή αθλητική συμπεριφορά, τη σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό που πρέπει να δείχνει  ένας φιλόδοξος αθλητής καθημερινά.»

Ο πρόεδρος των οράνιε συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του φετινού ρόστερ. Η ομάδα θα κάνει ακόμη μια μεταγραφή».

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη