ΑΟ Λουτράκι


Χωρίς προβλήματα  συνεχίζεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας μας.

 

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την περασμένη Τρίτη (16/8) μετά το διήμερο ρεπό του Δεκαπενταύγουστου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, καρδιολογικές και αιματολογικές, με τους παίκτες να χωρίζονται σε γκρουπ και να επισκέπτονται τους συνεργαζόμενους γιατρούς.

Οι ρυθμοί των προπονήσεων έχουν ανέβει αισθητά τόσο ως προς την ένταση όσο και ως προς τη φυσική κατάσταση. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι οράνιε θα δώσουν και τρεις φιλικούς αγώνες.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή (21/8) στο Ζηρίνειο με αντίπαλο την Α.Ε Κηφισιά. Την Τετάρτη (24/8) οι οράνιε θα αντιμετωπίσουν στο Θώδειο τον Ολυμπιακό Άσσου.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σάββατο (27/8) με τον εκτός έδρας φιλικό αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια.

Οι ποδοσφαιριστές του κ. Μεσολόγγη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά από ένα επίπονο 12ήμερο προπονήσεων και αγώνων την επόμενη Κυριακή (28/8), όταν και είναι προγραμματισμένο το επόμενο ρεπό τους.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας.
Πολιτική Απορρήτου Αποδοχή Απόρριψη